<

В автівку в Нововолинську стріляли з травматичної зброї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:31 | 16.01.2020 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 5

15-го січня близько 17:00 у Нововолинську мешканцю міста пошкодили автомобіль, ймовірно з травматичної зброї.

Як розповів чоловік, він їхав вулицею Стуса та повернув та проспект Перемоги. Одразу за перехрестям почув гучний звук: трапився різкий удар по автівці.

“За пару метрів зупинився та вийшов з машини, побачив пошкодження. На вигляд – слід від кулі. Минулого року вже була така ж ситуація, тому відразу зрозумів, що сталося», – розповідає мешканець Нововолинська.

Одразу на місце чоловік викликав поліцію. За його здогадами в автівку стріляли. Правоохоронці зазначили, що, ймовірно, з травматичної зброї.

«Удар був трішки нижче бокового скла автомобіля зі сторони водія. Добре, що вікно було зачинене і не влучили всередину машини. Могла би бути аваріана ситуація. Крім того кулею можна було б влучити в перехожих, місце людне: ходять і мами з візочками, і діти. Це ненормально, коли на вулицях міста трапляються такі ситуації. Помітив, що в будинку навпроти водоканалу, де сталася подія, було відчинене вікно, можливо люди так розважаються», – зазначив чоловік.

Мешканець міста звертається до нововолинців, які могли бути свідками події або переживали схожу історію, розповісти про це.




коментарів: 5
  1. Та не ганяють вони бабок стоять як стояли ,що ви вчепилися!!!!а те що мало розкритих справ в такому маленькому місті то це вражає !!!!!

  2. На мою думку наша поліція , це хлопці яким в кращому випадку від 25-30 років . Їх набрали з оголошення , вони бояться любого хто на них підніме голос. Вони є тільки для того шо б кататися на машині і отримувати заробітну плату . А ну і отримувати взятки , інакше вони б не вижили.

  3. Хто зазначив що то була саме травматична зброя ? Чи ви все , що може нанести травму називаєте травматичною зброєю ?! Якщо то була пневматична гвинтівка 4.5 мм – вона не є зброєю взагалі . А з травматичного пістолета по машині б точно ніхто б не стріляв , тому що їх не має хто завгодно .

    • Щоб знати який слід залишає пневматична зброя, 4.5мм треба знати що таке пневматична зброя, або хоча б мати уявлення про типи зброї

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа