<

До уваги пішоходів: ожеледиця на нововолинських тротуарах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:01 | 2.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ 1 коментар

2-го лютого на дорогах Нововолинська з’явилася сильна ожеледиця, підсилює її дощ, який падає від самого ранку. Слизько на тротуарах, люди пересуваються з перешкодами. Така ситуація може спричинити травмування мешканців, адже безпечних ділянок для пішоходів дуже мало.

Нововолинці негативно оцінюють стан тротуарів, небезпечно пересуватися людям похилого віку. Слизько також і поблизу проїжджих частин, пішохідних переходів. Піщано-сольова суміш помітна лише на центральних вулицях міста, та й дія її не ефективна через опади (разом з дощем та залишками снігу вона утворює болото). Ситуація на дорогах під час ожеледиці – питання працівників Виробничого управління комунального господарства. Як представники цієї служби намагаються покращити стан тротуарів у Нововолинську поцікавилися журналісти “БУГу”:

“О 7-ій ранку розпочався дощ, згодом він замерз і працівники служби одразу почали вручну на тротуарах і по дорогах машиною сипати піщано-сольовий реагент. Не виключено, що деякі місця не встигли обробити піском і сіллю, тому мешканці можуть скаржитися. В цілому ВУКГ працює. На даний момент, де можливо, двірники “рубають” лід”. – повідомив Олег Голян заступник директора ВУКГ.

Під час ожеледиці люди також стикаються з проблемою регулярних падінь, важко тримати рівновагу на слизькому асфальті. Про людей, які травмувалися дізналися у головного лікаря НЦМЛ Віктора Мороза:

“У поліклініку за вчорашню добу, 1-го лютого, звернулося чотири особи із не дуже серйозними травмами різного характеру. А за сьогодні, 2-ге лютого – одна людина.

До стаціонару лікарні упродовж 1-2-го лютого звернулося вісім чоловік із легкими травмами. Ніхто з цих осіб не пов’язав це з проблемою непосипаної дорогои, а лише з власною необережністю.

Різкого збільшення кількості травмованих людей немає», – повідомив Віктор Мороз.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця