<

Уродженка Нововолинська бореться за титул Міс Українська Канада

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:21 | 9.07.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 5

Уродженка міста Нововолинськ бере участь у конкурсі Міс Українська Канада. Мілу можна підтримати проголосувавши на сайті конкурсу.

“Привіт земляки! Прошу підтримати мене в голосуванні за титул Міс Українська Канада, оцінки з якого впливатимуть на загальну оцінку. Голосування триватиме до 14-го липня. Мені необхідна Ваша допомога! Щоб проголосувати, потрібно просто знизу натиснути на кружечок з моїм ім’ям та натиснути на кнопку “vote”.

Дякую усім!”, – про це пише Milla Rock

Проголосуй на сайті https://www.missukrainiancanada.com/vote/




коментарів: 5
  1. Хтось цікавився підтвердженням інформації що вона уродженка саме Нововолинська? Ні в фейсбуці, ні в інстаграмі жодного фото чи посту про це немає. Аж гидко від того що люди згадують свої “рідні” міста, “друзів” коли їм потрібна підтримка чи допомога.
    Цікаво чи згадає вона про нас в разі перемоги чи ми просто знаряддя досягнення її власних цілей!?

    • Прошу пані чи пана! Звідки такий негатив? Я ніколи не приховувала, що я народилась та виросла в Нововолинську. Також, вже живучи тут в Канаді, завжди стараюсь підтримати, чим можу, Нововолинців та Українців в цілому. Беру участь у благодійних концертах на підтримку атовців, тим, хто потребує допомоги, сиротам, організувала благодійний концерт на підтримку центру Ковчег, що в Нововолинську. Невже, щоб робити добро, необхідно про це всім кричати? Справді, негатив з вашого боку мені зовсім не зрозумілий. Всього Вам найкращого.

      • Насправді це не негатив, просто інформації про Ваше перебування в нашому місті ніде не знайти, а всі сайти маленького міста переповнені такими статтями! Мені лише стало цікаво чи перевіряють наші ЗМІ інформацію перш ніж опублікувати її читачам!?
        В першу чергу це обурення до журналістів, блогерів… які останнім часом викладають неперевірену інформацію видаючи її за правду! Я не маю на увазі конкретне видання чи людей. Картина просто виглядає ніби в нас є “своє” СОВПАДЄНІЄ!

  2. Вона навчалася в гімназії та проживала на Шахтарському м-ні, біля «п`ятачка». Просто у неї змінене ім`я… Це дійсно з нашого міста.

  3. Milla, забери мене до Канади, на одного Нововолинця там ще побільшає.
    Тейк мі ту Кáнада пліз!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця