<

Учениця нововолинського училища закінчила святкування Дня студента в машині швидкої допомоги. ОНОВЛЕНО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:03 | 18.11.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарі 3

17-го листопада учениці нововолинського училища після святкування Дня студента довелося викликати швидку. Дівчина знаходилася у стані сильного алкогольного отруєння. 

Вихованці училища вирішили відзначити свято “по-дорослому”, однак не розрахували дозу. По завершенні святкування подруги лишили одну з дівчат в стані сильного алкогольного сп’яніння за гаражами біля корпусу ДЮСШ, що біля автостанції.

Однак згодом вони вирішили повідомити знайомим, що сталося. Подруги подзвонили зі словами: “Йдіть, заберіть її”. Коли по сп’янілу дівчину прийшли, то зрозуміли, що потрібна допомога медиків.

Була викликана швидка та учениці надано необхідну медичну допомогу.

Із офіційних джерел стало відомо, що неповнолітня є ученицею 2-го курсу Нововолинського ВПУ, їй 16 років. Стан дівчини покращився, із реанімаційного її переводять у дитяче відділення.

Як розповіли у Нововолинському відділенні поліції, повідомлення про даний інцидент не надходило. Незважаючи на це, правоохоронці мають намір зустрітися з батьками учениці училища.




коментарів: 3
  1. Відмітити по дорослому вони ще із школи бухають курять і трахаються ось так виховують в цьому місті

  2. А скільки треба випити, щоб потрібна була допомога? По ідеї можна просто обригатися і вирубитися. Чи треба бути якимось мазохистом, щоб принципово пару літр вдудлити?

  3. Не всі в нашому місті такі я сучасна мама ,дітей не дресирувала ,але пояснювала що негарно так поводитися і які будуть наслідкі ,і слава Богу виросли і навчаються достойно .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок