<

Від пневмонії померла педагог з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:25 | 28.09.2020 / Нововолинськ /
Перегляди
7
/ коментарів 9

У Володимир-Волинському територіально-медичному об’єднанні 25-го версеня від пневмонії померла 48-річна жителька Нововолинська. ПЛР-тест на ковід показав негативний результат.

Цю інформацію повідомляє Район.Медицина.

Як відомо БУГу, жінка працювала вчителем молодших класів у нововолинській школі №2.

Жінка 1972 р.н. поступила у володимирську лікарню 24-го вересня о 17:40 зі скаргами на високу температуру, кашель, задишку та загальну слабкість.

«Хвору оглянув лікар приймального відділення. Потому її госпіталізували у терапевтичне відділення, з діагнозом «двобічна полісегментарна пневмонія», підозра на COVID-19. На наступний день стан жінки різко погіршився, її перевели у реанімаційне відділення. Лікування проводили згідно з протоколом, з кисневою терапією.
До вечора стан пацієнтки став вкрай важким, лікар-реаніматолог заінтубував хвору та під’єднав до апарату ШВЛ. Стан не покращувався, біля 18:00 вона померла. Результат ПЛР тесту – від’ємний», – повідомила лікарка.

До слова, жителів Нововолинська доправляють у Володимир-Волинське ТМО через те, що у Нововолинській лікарні наразі триває ремонт приймального відділення. Згідно з інструкціями, хворих доправляють в інші медичні заклади області.

Редакція інтернет-видання «БУГ» висловлює співчуття з приводу втрати хорошого педагога Тетяни Адамівни.




коментарів: 9
  1. Вічна пам’ять. Царство небесне. Співчуття рідним і близьким покійної. Покійна, Тетяна АДАМІВНА, творчий педагог, вчитель-новатор. Пам’ять про неї назавжди залишиться в серці кожного освітяни на.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа