<

У війні на Сході загинув військовий з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:02 | 9.05.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
30
/ коментарів 19

У війні в Луганській області, яку нещодавно перейменували з АТО в  операцію Об’єднаних сил, під обстрілами загинув військовослужбовець 14-ї бригади із Нововолинська.

Як вдалося дізнатися журналістам БУГу, загиблий – мешканець Нововолинська Олег Пушкарук 1969-го року народження.

Військовий комісар Нововолинська Олександр Плужнік підтвердив ім’я загиблого. Та сказав, що поки офіційних повідомлень не надійшло.

Противник 21 раз застосовував заборонене Мінськими домовленостями озброєння. У ніч на 9-те травня один військовослужбовець загинув.

Із передової також повідомили, що бойові дії тривають досі.

Олег Пушкарук востаннє спілкувався із сім’єю в понеділок та розповідав, що ситуація напружена. Військовий служив по контракту. Вдома його чекала дружина та двоє маленьких діток.

Волонтер, депутат Волинської обласної ради, Валерій Курстак поїде за тілом бійця після оформлення усіх необхідних документів.  

Висловлюємо співчуття родині загиблого.




коментарів: 19
  1. ООН,ДЕ МИРОТВОРЦІ?!Чому ви дозволяєте засранцю путіну вбивати українців?Вам це подобається? Подобаються наші сльзи,розпач? Ви такі самі як цей дегенерат путін.

    • слухай, це звиртаєтся солдат 14омбр Максімус (кулеметник) ви як криси себе вели а зараз час показує хто є на самом ділі , цей чоловік як тато був строгий но справедливий ! І якщо ви православні про померлих тільки хороше кажуть ато Асі біди і прокльони на вас перейдуть!

  2. ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ.Кум ти на завжди залишишся в нашій пам’яті і нашому серці.Наші співчуття сімї загиблого дружині, діткам, його матусі і синочку Вадимчику.Хай земля тобі буде пухом дорогий кум Олег.

  3. Знав я його добре. Мужній і твердий мужик був. Працював у ВУКГ Нововолинської міської ради водієм, до контракту у ЗСУ. Нехай земля тобі Олеже, пухом буде. Ти герой, однозначно, і твої вбивці довго не проживуть. На місці мера Сапожнікова, всі поховальні витрати я відніс би на кошт міста. І сім’ї допоміг би великою сумою грошей… Таке горе дружині, дітям і батькам. Але чи здатна зрозуміти це комуніститчна нововолинська місцева влада? Навряд чи. У це я вже давно не вірю і не хочу.

  4. шо Анатоль, війна до переможного кінця ? як вважаете, коли треба розпочати наступ в Донасі, і коли – на Крим ? і шо треба – перевішати всіх сепарів чи досить поразки в правах ? а з лічинками сепарів шо робити ? може в лагеря, а там вони самі того…

    • Доки більшість з нас бачитимуть ворогів виключно у москалях, доти наші хлопчики гинитимуть від кукловодських рук і задоволених морд пиндосів.

    • Дивіться “госте”, наступний коментар “ЙЦУКЕНА”. І я того ж, (вам?) побажав би.

      • мені побажання бандеро-комсомольця до… А йцукен – така ж жертва ТВ, як і багато інших. Пам’ятайте – амери будуть воювати з маскалями до останнюго українця, а потім пошлють в… в европу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер