<

У під’їзді будинку в Нововолинську провалилася підлога

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 7.06.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарів 8

У п’ятницю, 7-го червня, в першому під’їзді будинку на бульварі Шевченка, 27 провалилася підлога. Управляюча компанія повідомила мешканцям, що аварійну ситуацію усунуть не раніше понеділка.

Інтернет-виданню «БУГ» жителі розповіли, що купили доски, цемент і будуть самостійно ремонтувати підлогу.

Про ситуацію, яка сталася, мешканка будинку Богдана Сорока написала у групі фейсбук Нововолинськ Інфо. Дівчина повідомила, що поверталася додому з дитячим візочком.

Журналістам БУГу розповіли, що з проблемою прогнившої підлоги зверталисякілька років тому, навіть не пам’ятають точно коли. Результату не було, люди самі купили доску та накрили підлогу. За роки вона “віджила своє” і добре, що не дійшло до біди. Яма в під’їзді глибиною близько 2-х метрів.

Про провалля та необхідність негайного ремонту повідомили управляючу компанію, яка обслуговує будинок. Людям сказали, що аварійної бригади немає і щось зробити можуть лише з понеділка та порадили покласти старі двері.

Мешканці під’їзду вирішили не чекати та самостійно взялися за роботу.

Детальніше – у відео.




коментарів: 8
  1. Управлінська компанія організована міськвикькомом і підпорядковується Нововолинській міськраді.Практично вона підпорядковується Рожелюку, заступнику міського голови. Я сама маю великі проблеми з цією організацією вже три місяці, бо ще і досі не відреагували на мої заяви і так і не пореионтували дірку в даху після урагану в ніч з 10 на 11 березня і дощова вода тече прямо на стелю моєї квартири. Співчуваю цим людям і не маю ніякої довіри і поваги до управлінської компанії. Молодці мешканці, бо я вважаю, що у даній ситуації вони прийняли самостійне і єдине правильне рішення, адже немає ніякої гарантії, що компанія одразу почне ремонт і закриє той провал у підлозі. От робити дорожезний ремонт стадіону у місті – так міська влада аж бігом, а навести лад у роботі управлінської компанії – так це у влади якось не виходить

  2. Крім прибирання прибудинкової теріторії абсолютно ніяких послуг Управляючи компанії не надають. В них немає мулярів,бляхарів,штукатурів і інших робітниківв,а є тільки апарат управління на чолі з вічною 70-річною начальницею житлово-комунального об’єднання Нововолинської міської ради Оленою Чайкою.Тобто, ми повинні розуміти,що коли ми платимо квартирну плату,за розцінками які напевно враховують повний штат УК, ми ніколи не отримаємо відповідних послуг.Сподіваємося,що кредитуємо їх наперед.А при черговій реорганізації, “плакали” наші грошики ,як в разі з ЖЕК-ами.
    P.S. А хто компенсує витрати понесені мешканцями будинку?
    Повністю згоден з попереднім коментарем.

  3. Особисто мені Олена Чайка сказала, що димарі вентиляційних каналів їхня організація не ремонтує, якщо димарі розвалюються і засипається, завалюється цеглою вентиляція, а цитата “тільки вентиляційні канали обслуговує”. Здогадуюсь, що обслуговування це лише збір підписів квартировласників у книзі що працює вентиляція і тяга є. Тепер мене вже не дивує, що люди труяться чадним газом і що по документаціі все в повному порядку. І життя багатьох людей через таку якість послуг компаніі під загрозою.
    Ще пані Чайка заявила, що ремонт будуть робити тоді, коли на рахунку будинку буде необхідна для ремонту сума коштів, бо з тих коштів, які платять квартировласники щомісяця потрібно платити працівникам компаніі зарплату, потрібно, щоб у будинку не було боржників, і що те що я справно сплачую всі платежі мені не дає права чекати на ремонт, бо грошей мало. Що за наявних у будинку боржників відповідальні я і інші справні платники і що мені потрібно розмовляти з боржниками про сплату їхнього боргу. Але ж зарплату праціники компаніі отримують з коштів справних платників, з моїх коштів у тому числі.
    Мої коментарі інформативні, адже люди повинні знати що відбувається і як працює і надає послуги управляюча компанія

  4. А осбб створити не пробували? Спробуйте, дієва річ, на своєму досвіді переконався.

  5. Пробували, але не знайшли бухгалтера, та і головою ОСББ бути нема бажаючих. ОСББ створюють дружні і злагоджені співвласники, а під час розмови із хронічними і свідомими боржниками я зрозуміла, що і при наявності ОСББ вони навряд чи платити збираються, швидше за все будуть шукати причини щоб не платити. Кожен дотримується позиціі МОЯ ХАТА З КРАЮ. Та і будинок наш особливий із особливими, специфічними проблемами.
    Особисто я зробила для наших, і не тільки для наших людей дуже багато по інших питаннях у інших випадках у свій власний час за свої власні гроші і абсолютно безкоштовно, то ж, напевно, прийшов той час, коли вже потрібно щось і їм для інших робити Нехай створюють і спробують щось втлумачити власникам у нашому будинку. Ніхто нікого не обмежує у цьому – вперед
    Зараз мова не про ОСББ, а про те, що управлінська компанія взяла на себе відповідальність за комунальне майно міста і отримує за це гроші, а роботу належним чином, то і ніяким чином не виконує. Будинки псуються, руйнуються, а управлінська компанія на заяви і звернення не реагує, ігноруючи і порушуючи тим самим Закон про
    звернення громадян.Через таке “господарювання” деякі будинки у такому стані, що потрібно за таке “господарювання” притягувати до відповідальності “господарників”, а не ОСББ створювати

  6. Тоді для чого платити в ці управляючі контори?Це по ходу ті самі Жеки. Давайте не платити ім і тоді вони змушені будуть працювати.

  7. Управляючі компанії то паразити та дармоїди. Людям треба дружно приринити платити тим паразитам гроши

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа