<

У парку в Нововолинську велосипедистка збила і травмувала 5-річну дитину: шукають свідків події

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:50 | 11.06.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
5817
/ коментарів 10

0 8-й ранку 11-го червня в міському парку Нововолинська жінка на велосипеді збила 5-річного хлопчика.

Подія трапилася біля літньої естради. Мама з дитиною йшли у садочок.

Як розповіли рідні потерпілого хлопчика, велосипедистка наїхала на ногу дитині. Після чого обурилася, що порвала штани та поїхала.

На місце викликали «швидку». У дитини діагностували перелом ноги.

Інцидент зафіксований поліцією. Рідні просять відгукнутися свідків події або ж винуватиці самостійно звернутися до правоохоронців.

Жінці близько 40-ка років, середньої статури із короткою сивуватою стрижкою, розповідають рідні. Була одягнена в сині штани.




коментарів: 10
  1. По дорозі на роботу бачила, як велосипедистка заспокоювала хлопчика в мами на руках.
    Дитина не кричала, а старша жінка вибачалась.
    Щоправда, як проходила повз них, то не бачила ні початку, ні кінця, і не бачила самого зіткнення, щоб судити хто в даній ситуації винен.

    • Ви впевнені, що бачили як велосипедистка заспокоювала дитину? На сайті пише, шо шукають виновну,адже вона поїхала, якби це було не так цього поста на цьому сайті не було!

      • Ви ж те ж не були на місці події)
        Цілком можливо, що так і було, як пише “Н”. Жінка вибачилася, поїхала. А згодом, коли виявилися серйозні травми у дитини, батьки і стали шукати винуватицю, аби вона сплатила за лікування (ліки).
        А стаття написана зі слів постраждалої сторони.

  2. В місті нема велосипедних доріжок, велосипедисти мусять їздити порушуючи правила. А старше покоління так взагалі правил не знають, масово…

  3. Мені здається людям потрібно почати нести відповідальність за свої вчинки. Я розумію, шо може трапитись різне,але це вже не перший випадок, коли наїжають на когось, а потім втікають. Наслідки таких стичок можуть бути великими, особливо коли постраждала дитина!!!!

    • То шо ти пропонуєш?
      І тому хто на ровері і тим хто іде потрібно не ловити ґав. Вот і все!

      • Я запропонувала нести відповідальність за свої вчинки,повторю для вас ще раз,якщо у вас виникають проблеми з розумінням написаного. Дитина гуляла в парку, який придназначений для відпочинку та прогулянок. Не ловити ґав треба,коли переходиш дорогу.

        • То інцидент стався не на доріжці, яка придназначена більше для роверистів, ніж для дітей, мами яких ловлять ґав?

        • І не можу не погодитись, нести відповідальність таки обов’язково треба.
          Мамо, відшкодуйте вартість порваних райтузів, бо роверистка на місці аж посивіла так переживала як чоловікові буде поясняти суть походження дир і злегка потріпаної зачіски!

  4. Скоріш за все це була працівниця Нововолинської лікарні:або санітарка або медсестра. Бо о 8 міняється зміна і багато на ровері їдуть додому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця