<

У Нововолинську встановили великі символічні літери “Novovolynsk”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:44 | 19.10.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
18
/ коментарів 25

19-го жовтня біля міського фонтану, що на стометрівці, з’явилася інсталяція  “Novovolynsk”.

Проект фінансується Європейським Союзом.

20-жовтня о 16:00 відбудеться презентація надпису. В програму заходу входить відкриття інсталяції, обмін використаних батарейок на солодощі та вікторини для дітей.




коментарів: 25
  1. Данина моді. Чи довго він проіснує у оригінальному вигляді в наркомансько-заалкогалізованому Нововолинську? Не дадуть. Хіба поставити цілодобовий поліцейський пост! :)) А, згадаєте.

    • Анатолю,а Ви згадайте,що було на цьому місці в 70-х роках.Так,що хоч маленький,але крок вперед є(чи назад).А молоді розповім-за старих,комуністичних часів,на місці парку,фонтану був шкільний сад,відгороджений 3-метровим глухим дерев*яним парканом.А ще була велика,цегляна дошка пошани і хащі по обидва боки-фактично туалет в самому центрі міста! Уявіть ті *аромати*.Ось так *прекрасно* жилось в *ті* часи.

  2. цікаво взнати кошторис цього дійства. де обговорення серед громади, чи згодні були в громаді витрачати кошти на це дійство, і скільки.краще б сапожніков нарешті для громади, щось за 20 років почав робити, а не літерками займатися

    • Проект фінансується Європейським Союзом.трохи треба бути уважнішим.а то звикли чуть що критика де треба де ні….

    • Ви прочитайте уважно, що проект фінансується Європейским Союзом….Сапожніков тут не причом

      • прочитав уважно – це дуже серйозний проеккт в місті нововолинськ , аж СІМ букв на фундаменті, який фінансово і виробничо можна було реалізувати тільки за допомогою євросоюзу, певно всіх 28 країн, тільки під керуванням чуйного керівника сапожнікова, причому серйозно особисто його профінасувавши, так як він має наймінімальнішу з/п в Україні(читаєм декларацію сапожнікова)

      • європейському союзу просто нема куда дівати грошей, як в сім літер в селі нововолинськ.А де документи? де кошторис?

        • якщо б ви поїздили по Україні то помітили би що майже в кожному місті України стоїть така інсталяція яка профінансувалася Європейським союзом!!! Ви просто та людина якій нічим не догодиш якщо вам не подобаєтся то краще промовчіть, мені наприклад дуже гарно !!! Юрій я бачу ви просто любите критику і все, а замість того щоб критикувати краще би підняли свою д*пу з крісла і почали щось змінювати!!! і таке відчуття що вас в тому “селі” хтось тримає, ось не далеко є таке “не село” Червоноград їдьте туди, але боюсь шо ви звідти втечете через тиждень! чи в Львів їдьте сміття прибирати та з щурами воювати, а якшо я вам не зміг підібрати куди поїхати жити то тоді їдьте дійсно в село жити ну наприклад в Грибовицю(це до прикладу) там ви не побачите ніяких Європейських інсталяцій, менше людей , нема сміття, дивіться прям як ви любите!!!)))

          • я тут народився, я тут і помру, і імені свого не стижусь, і мені боятись нема чого, і куда треба поїду сам, а безіменні мешканці будуть боятись і проживати в безіменних місцях

  3. Кажуть, що будуть міняти батарeйки на солодощі, а також будe багато різних конкурсів для дітeй…

  4. Яка різниця який кошторис якщо це не за кошти міського бюджету. Я думаю молоді сподобається)

    • всім, хто захищає сапожнікова і каже , що то за кошти євросоюза, приблизно порахуєм, навіть по сьогоднішнім цінам – одна буква, приблизно 100 грн, з пофарбуванням, нехай 200 грн, фундамент 1000 грн. поставити ще , нехай 1000 грн.всього 4500 грн плюс на роботу, яку тяжко виконали міськвиконкомовці ще 4500. маєм 9000 грн. тепер питаєм в сапожнікова скільки дав євросоюз помилуватися назвою “нововолинськ”? невже 333 євро, на місто, від цілого євросоюзу на місто? чи справа в кошторисі?

  5. А вам людям що не зроби, то гівном обіллєте. Що не зроблять – то критики 80 рівня тут як тут. Як вже набридло читати негатив, порадійте, люди добрі, знайдіть позитив хоч у чомусь. А ініціатори інсталяції – молодці!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа