<

У Нововолинську вперше відбувся спортивний фестиваль студентської молоді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:22 | 1.12.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську вперше відбувся спортивний фестиваль студентської молоді, в ході якого розіграли перехідний кубок Тернопільського національного економічного університету.

Про це пише ВОДТРК.

У змаганнях взяли участь майже сто юнаків і дівчат із чотирьох філій навчального закладу – Вінниці, Івано-Франківська, Чорткова і міста шахтарів.

Учасників змагань привітали міський голова Віктор Сапожніков, керівництво вишу.

«У нас вже стало традицією проводити змагання у різних містах, де маємо свої філії. Нововолинськ – це наш форпост на заході і ми гордимося таким ставленням до нашого філіалу, до спорту і наших студентів! Наші нововолинські студенти одні із найкращих студентів. І ми не тільки переслідуємо мету здоров‘я. Головна мета цього фестивалю – познайомитися між собою. Щоб студенти мали більше контактів між собою», − наголосив проректор ТНЕУ Василь Брич.

Перехідним кубком університету два роки поспіль володіли господарі змагань, проте новим володарем перехідного кубка Тернопільського національного економічного університету стала команда з Чорткова. Срібні нагороди дісталися вінничанам, бронзові – нововолинцям.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер