<

У Нововолинську водій Опеля здійснив наїзд на дівчину та втік з місця ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:04 | 14.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
785
/ коментарів 29

13-го серпня вночі у Нововолинську водій автомобіля Опель “Омега” на польській реєстрації здійснив наїзд на дівчину та втік з місця ДТП. Пригода трапилась о 23:00.

Як стверджують очевидці, Опель їхав на великій швидкості зі сторони хлібзаводу в напрямку 5-го мікрорайону. Біля зупинки на 5-му мікрорайоні дорогу переходило подружжя, водій Опеля здійснив наїзд на дівчину, після чого автомобіль знесло і він врізався у будинок.

За словами свідків ДТП, водій був у стані алкогольного сп’яніння, від нього був відчутний відповідний запах спиртного, також чоловік неадекватно поводився.

Водій, після здійснення наїзду на дівчину, спробував домовитись із свідками, пропонував розібратись без поліції. Коли на місце пригоди прибули правоохоронці, п’яний водій вирішив тікати з місця ДТП залишивши автомобіль.

Потерпіла отримала легкі подряпини, швидку не викликала.

В автомобілі було знайдено посвідчення водія на ім’я Руслан К.

14002462_1076043069143570_76552854_o

Поліція відкрила провадження, особа водія встановлена, на даний час він переховується.




коментарів: 29
  1. Ну чому мовчите захистники польських блях. Я сам особисто потрапляв в аварійні ситуації з автами подібної категорії, а також був свідком, коли автомобіль на пол.реєст. виїжджав із тротуару біля бані, прямо на перехрестя, незважаючи на сигнали світлофора та створивши при цьому аварійну ситуацію, автомобілі які їхали на зелене почали екстренно гальмувати, щоб уникнути зіткнення. Здається в мене навіть є відео з реєстратора. Таких історій я думаю є безліч.

    • Чуєш мудило в мене польські бляхи і що. Якщо ти бидло тут не має різниці які бляхи. Жаба душить поїдь купи собі. Совок не добитий такі люди як ти біда нашої країни. І мордяку свою прикуси УРОД.

      • Бачучи як ти реагуєш, то ти і є те саме бидло на польських бляхах. Іди на шахту, а не тут купив хлам на поляках і возиш цикарки, заборонити ввоз металобрухту з польши старше шести років

        • Мордяку тобі начистити за такі слова. Ти впевнений,що я вожу цигарки? Із за таких як ти у нас металобрухт як ти висловлюєшся коштує, стільки,що на шахті не заробиш. Я гроші привожу в країну, а шахти їх отримують. Підприємство яке не може навіть себе забеспечити (шахти твої) давно закрити потрібно. Козляра….

          • У тебе така реакція ніби ти в місті один на польській реєстрації. Не вже ти ще не зрозумів, що мова не про твою честь.Нахрен ти кому потрібен із своєю польщею, щоб перед тобою відчитувались. Чи може у Вас, у любителів польської реєстрації, своя профспілка є, а ти її голова.:)

      • А з чого ти взяв, що мене жаба душить? Купувати металолом, франиками недобитий, купуй сам, а потім по сервісах гасати, бо термін перебування закінчується. І бабла у мене вистачає, щоб в салоні купити. А корито твоє на польських бляхах можу купити навіть із тобою разом.:)))

        • Добре що в тебе вистачає грошей щоб купити з салона але в інших людей може нема. Але повір все залежить від людини….

    • Немає різниці на яких номерах машина, якщо ти бидло водій і не вмієш їздити, то посади такого на велосипед то він і на ньому зробить аварію.

  2. Поки не будуть садити у в`язницю за нетверезе керування, ніякі штрафи не злякають таких бидловодіїв.

  3. Так цей олох їздив учора ввечері заднім ходом по односторонці по пр.Перемоги

  4. Яка різниця які бляхи якщо в людини нема розуму. І на українскіх номерах не менш п’яні їздять.

  5. хлопці не сваріться і не ображайте один одного, кожен має право купвати те , що йому довподоби, в тому числі автомобіль на любій реєстрації і пересуватися де йому до вподоби, але ось проблема культури пересування, культури водіння, культури в суспільстві тут віпливають , дійсно, на перший план, в тому числі і відсутність дисципліни культури водіння при отриманні водійских прав в державних органах, все це є.І це проблема всіх нас , і якщо вже нема донесеної култури, тут тільки тоді треба застосовувати радикальні форми

  6. знаєте бачила відео в нтернеті, щов якійсь країні коли водій пяний сідав за руль,і його злапали-ставили раком привязували руки ноги,надягали спеціальну тканину яка залишала відкрите саме мягке місце(сідниці) і 10-15 ударів батугом привселюдно,о там попа бідна була….

  7. Погодитись можу лише з одним аргументом, що із появою польських машин, збільшилась загальна кількість автомобілів , а проїздних частин ні, це в свою чергу призвело до згущення автомобільного потоку, а звідси і поява нових аварійних ситуацій.

  8. Я вам поясню , чому за кермом автівок на польських “бляхах” багато бикоти . Тому що в-більшості на дешевих автівках з сусідньої держави їздять малолєтки та ті , кому взагалі кермо неможна давати(наркоманьйо всілякє) . Звичайно , більшість людей нормальних , але відсоток бидла на польских “бляхах” вищє в рази . Я трохи радів , навідь , коли прикрили кордон для тих хто їздить по МПР на польских номерах . Шкода що так бистро пройшов цей момент . Але чув , що Німеччіна похвалила Польщу за цей вчинок , тому що потік “контробасу” суттєво зменьшився .

  9. То не потрібно всіх по одній скотинярі рівняти. Я замітив, що в нас як тільки дтп із участю польських блях як тут дехто пише, то значить давайте закриємо кордони спалимо всі автівки на пл.бляхах бо с..ка комусь очі муляє. То, що в місті і країні робиться це все добре да. Де робочі місця,що молодь має робити,цигарки возити або в другу країну їхати,а. Щоб за товаром поїхати і вернутися потрібно добу відстояти в тих чергах щоб заробити, ви думаєте люди не хочуть ходити на роботу,відпрацював 10годин і все. Дайте добре оплачувану роботу і ніхто до тієї Польщі їздити не буде.

  10. Яка різниця які бляхи просто в таких уродів треба забирати права,а в нього вже давно,а не він заплатить “доблесній поліції”і далі з правами,придурок він завжди п’яний їздить,а хоть і тверезий всеодно не їде ,а летить. В нашому місті і на українських номерах також дибілів вистачає,кілька днів тому,придурок “чєчєн” на світофорі на червоне поїхав чуть мене не втулив,я спокійно їхала на зелене світло,добре шо швидкості не було і встигла пригальмувати,не знаю правда хто це їхав,на Х5,без поворотів,по серед дороги,на українських номерах,король дороги. Я хочу сказати,не важливо які номери,придурків вистачяє на різних номерах,залежить відлюдини,просто якби наша поліція трохи контролювала,а не брала хабарі то було б інакше,але про яку поліцію можна говорити,якшо вони самі порушують.

  11. Про шо ви говорите, я маю досить непогану машину на наших номерах, але мені байдуже на яких номерах хто іздить!!! Випив, за кермо не сідай! Не через штрафи великі, а через те, що якшо ти навіть будеш по правилам іздити, а хтось порушить і в’іде в тебе, все одно відповідатимеш ти!!! Візьми собі тверезого водія, замов таксі, пройдись пішком – неважливо, але ти вбережеш життя і здоров’я інших та не влізеш в кримінал!

    • однозначно.Номери ні до чого.Чомусь не розуміють,що якщо не шкода свого життя,пошануй інше.Випив – виклич таксі.

  12. Треба запровадити смертну казню хабарникам,які за гроші роблять водійські посвідчення!!! А не ви тут польські бляхи,не польські! Немає різниці які бляхи,якщо людина ‘купила’ водійське посвідчення і ані бум бум і ПДР!!!

  13. І ще,додам, мала мандат в Польщі за паркування(буває) на що мені поліцай сказав: ‘ми зараз маємо проблему з вашими на наших бляхах,бо в вас немає такого контролю’ чітко і ясно і ще раз доказує що не в бляхах справа!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця