<

[Оновлено] У Нововолинську водій “Мерседеса” після ДТП залишив авто, пляшки, кота і втік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 28.06.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 14

Аварія сталася близько 15-ї години на проспекті Дружби біля відділення ПриватБанку в Нововолинську.

Сірий “Мерседес” з італійськими номерами, рухаючись в напрямку центру міста, з невідомих причин вдарив червоний “Мерседес” у заднє ліве колесо.

За попередньою інформацією водій авто сірого кольору не впорався з керуванням, унаслідок чого автомобіль вдарив у задній лівий бік червоний “Мерседес” на українських номерах, який їхав назустріч.

Обидва автомобілі зазнали пошкоджень після ДТП.

“Їхали ми по своїй стороні, він назустріч і просто нас вдарив. У нього після аварії вирвало колесо. Водій втікав, проте не заїхав далеко”, – розповів пасажир червоного “Мерседеса”, поки всі чекали на працівників поліції.

Пошкоджений автомобіль припаркувався біля фітнес-клубу “Актив”, а водій зник з місця пригоди. Свідки ДТП припускали, що шофер був нетверезий. У салоні авто видно почату пляшку коньяку і… кота.

У автомобілі водія-втікача спрацювали подушки безпеки.

На місце пригоди прибули працівники поліції.

Приблизно через 40 хвилин після аварії біля припаркованого сірого “Мерседеса” з’явилася його власниця, відкрила автомобіль і звільнила котика.

Жінка розповіла, що не перебувала в автомобілі на момент скоєння ДТП та вказала правоохоронцям на чоловіка, який, з її слів, був за кермом.

“Ніхто не втікав”, – сказала вона та поцікавилася, чому машину за її відсутності забирають на штрафмайданик.

– Ця машина скоїла ДТП.

– Нічого страшного, ви маєте почекати…

На разі правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди. Власників обох автомобілів забрали у поліцейський відділок.




коментарів: 14
  1. Сірий мерс був бухий полюбому.а панти італянські надо придушить.карабінєри в італіі такий брєд би не слухали як видавала власниця сірого

  2. Шо за брєд. Ви маєте почекати- на кого? В поліції немає бази даних власників авто на італійській реєстрації, то кого вони мали чекати? Того хто “нічого сташного” намагався втекти з місці скоєння ДТП, чим вчинив ще одне порущення?!

    • Хазяїн авто на італійських номерах буде відповідати за все- навіть по українських законах!!! Або куплять. 20років водійського стажу по Італії(з італьянськими правами).Але за кермом був не хазяїн авто-а тут вже зовсім інші статті отримають всі!!! Чи може наша поліція хоче допомоги?

  3. З котиком все добре, трохи перегрівся мабуть але живий.
    В момент аварії у сірому мерсі було два хлопця, за кермом був молодик у білій футболці, він підходив до машини вже коли все втихомирилось.
    Звичайно все замнеться, всім покашляють ну і фіг з ним.

    Обідно, що цим людям які спричинили аварію все минеться і вони далі будуть літати по місту. Надіюсь, що хлопцям з червоного мерса все відшкодують, щоб мирно розійтись.

  4. Сірий мерс має італійський страховий поліс, як що всі адекватні в тому числі і поліція то червоному все відшкодують по євро протоколу. А Пачіта дурне дівчисько довірила такому ж дурному авто.

    • Шановний,не путайте *божий дар* з яєчнею…Ви про що пишите? Яке відношення європротоколу з п*яною пикою? Поліція має скласти протокол,провести мед.освідчення,оштрафувати,згідно Українського законодавства і інше.А якщо це іноземець-вилучити водійське посвідчення і по дипломатичних каналах відправити в сонячну Італію.А *тіло* і так добереться.Вирішить питання в Італії -повернеться за залізом.(а за гроші *там* не вирішить).І стосується це в першу чергу власника авто,який передав кермо п*яному. Пора вчити *європу* законам і цивілізації.

  5. А пальчики з керма і пляшок не вистачає мозку в поліціянтів зняти, чи іх не навчили такого елементарного?

  6. Якщо кіт був італянський то він точно здох даже від шоку а якщо украінський то вижеве.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця