<

У Нововолинську відбудуться збори учасників бойових дій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:38 | 19.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Сьогодні, 19 вересня о 18:00, у приміщені МРЦ “Нові крила”, по вулиці Нововолинській 51 (корпус 2), відбудуться збори учасників бойових дій, для деталізації обов’язкових соціальних виплат. 

Військовим розкажуть на які виплати і у яких розмірах вони мають право. У разі виявлення недоплачених коштів, буде зазначений відповідний перелік дій та необхідних документів для поновлення невиділених державою грошей.

На зустріч можуть завітати учасники всіх бойових дій (АТО, Афганістан та інші), при наявності відповідного посвідчення.

Інтернет-видання “БУГ” подає короткий опис необхідних документів та дій у разі виявлення недоплачених коштів передбачених законодавством учасникам бойових дій.

Зауважимо, що щорічно до 5 травня учасникам бойових дій повинна виплачуватися разова грошова допомога в розмірі 5 мінімальних пенсій за віком.

Першим кроком є написання заяви у двох екземплярах в центрі надання соціальної допомоги та управлінні праці. На одній з них реєструється номер. Пропонуємо розглянути приклад заяви:

zayava

Опісля потрібно підготувати у двох екземплярах копію паспорту, ідентифікаційного коду та посвідчення (інваліда війни або учасника бойових дій). З цим переліком можна звернутися в Центр безплатної правової допомоги, який в Нововолинську знаходиться на вулиці Винниченка 17, або передати подальшу справу власному адвокату.

Власний адвокат, або адвокат призначений Центром безплатної правової допомоги, складає позов, скеровує справу до суду. Зауважимо, що судовий процес повинен відбутися до 30-го вересня, всі офіційні дії та судовий збір здійснюються безкоштовно.

Деталізація даного процесу розглянеться на сьогоднішніх зборах учасників бойових дій.




коментарів: 2
  1. Нововолинський центр безоплатної правової допомоги знаходиться за адресою : м.Нововолинськ, вул.Вінниченка 14. Крім того безкоштовний адвокат (вторинна допомога)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа