<

У Нововолинську триває асфальтування доріг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:28 | 24.07.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Асфальтування вулиць триває.

Влітку роботи у самому розпалі. Деякі вулиці міста на асфальтне покриття чекали десятки років. Наразі комунальники розпочали, а подекуди продовжили роботи. Загалом же, одинадцять вулиць міста, на яких ніколи раніше не було твердого покриття, заасфальтували, – пише сайт міської ради.

На вулиці Тупіковій, де раніше була ґрунтова дорога, нині – добрий шмат нового покриття, яким зручно ходити і їздити. Перший заступник міського голови, який опікує комунальну галузь, Володимир Рожелюк розповідає – роботи у дорожників тут було багато. Саме цим шляхом водоканалівці прокладали нову гілку водогону, тож ґрунтівка була повністю перерита. Асфальтуванням тут займається луцька фірма ДПМК. За тиждень-два підприємство продовжить роботи на цій ділянці. Відтак на вулиці Залізничній, що бере свій початок від Тупікової, теж з’явиться нове покриття.

Третій рік триває асфальтування по вулиці Гірняцькій. Роботи виконуються ділянками. Загальна протяжність нового покриття – 800 метрів. Дійшли дорожники до вулиці Лісної. На цей рік заплановано завершити роботу на сімдесятиметровому відрізку, де вже зроблено щебеневу підготовку. Стільки ж часу частинами асфальтують одну із найдовших вулиць Нововолинська, що бере початок від Винниченка, колишня Радянська, а нині – Агатангела Кримського.

Чи не найбільш очікуваним асфальт був на вулиці Некрасова. Дорога тут є своєрідним сполученням 5, 6 та 15-го мікрорайонів з містом. Цим шляхом чимало містян дістаються пішки до центральної частини Нововолинська. Нове покриття тут прокладають вже четвертий рік поспіль. Окрім асфальту з’явилися й новенькі бордюри. Справа в тім, що мешканцям цього району дошкуляли постійні підтоплення, тож тепер велика вода жителям Некрасова не загрожує. При умові виділенні коштів на черговій сесії обласної ради роботи на цій вулиці завершать. Тож віддалені мікрорайони нарешті будуть з’єднані із центром коротшим шляхом.

Дорожня, Енергетична, Промислова і Будівельна – ці вулиці досі не мали впорядкованого виїзду на трасу Ковель-Жовква. Тепер мешканці цього району мають таку можливість. І хоч відрізок нової дороги тут невеликий, утім, роботи ще не завершені й асфальт продовжуватимуть прокладати. А мороки комунальникам тут не бракувало – вивозили сміття, різали й корчували дерева, аби розчистити місце для нового автошляху.

Новий асфальтований під’їзд тепер є і біля міського сиротинця «Ковчег», що на вулиці Автобусній. Керівництво закладу звернулося з проханням до міського голови посприяти у цьому питанні, адже досі розбита грунтівка тільки створювала клопоту – болотне місиво й брудний паркан.

Відео каналу СТН.




один коментар
  1. Живу у центрі міста Нововолинськ… Ось що я скажу про ці всі ремонти доріг-це просте відмивання грошей. Приклад ремонт дороги на вулиці біля вопаку…для чого??? Там була зовсім нормальна дорога…а зараз що ? Розсипали каміння, втрамбували…і все?? А ті дороги які дійсно потребують ремонту залишаються невідремонтованими. Робимо висновки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця