<

У Нововолинську трапилося ДТП з чотирьма автомобілями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:53 | 5.01.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У понеділок 4-го січня, 36-річний житель одного з сіл Іваничівського району не дотримавшись безпечної дистанції допустив на перехресті зіткнення з автомобілем яке  спричинило зіткнення ще з двома автівками, які стояли попереду. Як наслідок чотири автомобілі отримали механічні пошкодження, водій одного з автомобілів  струс головного мозку.

До чергової частини Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вул. Маяковського та Галана, на місце події виїхала слідчо-оперативна група, – інтернет-виданню БУГ повідомили у Нововолинському ВП ГУНП

Працівниками поліції  було встановлено, що водій автомобіля «Рено Трафік» під керуванням жителя Іваничівського району не дотримавшись безпечної дистанції на перехресті яке регулюється світлофором, допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген Тауран», який в свою чергу допустив зіткнення з автомобілем марки «Фольскваген Кадді», який в свою чергу допустив зіткнення з автомобілем марки «Мерседес Бенц». Водій автомобіля  «Фольксваген Тауран» зі струсом головного мозку та забоєм м’яких частин обличчя тримавши медичну допомогу від госпіталізації відмовився, автомобілі з механічними пошкодженнями доставлені на арешт майданчик Нововолинського відділу поліції.

За даним фактом  розпочато досудове розслідування, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця