<

У Нововолинську шукають добровольців для патрулювання разом з поліцією

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:44 | 22.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 5

У Нововолинську хочуть навести порядок за допомогою піших патрулів.

“На прес-конференції, начальник Нововолинського міського відділу поліції, розповів, яка потрібна допомога від громади.

– Спільне патрулювання. Для міста потрібно організувати 10 піших патрулів.
– Допомога власників тренованих собак. Пошук сліду собакою.
– Громадська активність. На телефон довіри анонімно повідомляти місця збору криміналітету.
– Виділити час хоча б на одне патрулювання в місяць. Заповнити анкету у відділку поліції для планування патрулів.

Дані заходи потрібні не для політичного піару, а для безпеки в нашому місті. Лише від активності громади буде залежати, як швидко буде наведений порядок.

Я часто чую – «А на що ідуть податки!», за наші податки виділили на місто дві групи швидкого реагування, які фізично не можуть справитися з таким об’ємом звернень.

Ми не можемо вплинути на Київ, для цього є депутати Верховної ради, але прийняти міри для наведення порядку в місті своїми силами ми можемо вже сьогодні.

В інших містах України вже є така практика, яка дала позитивний результат, надіюся і в нашому місті громада не буде спостерігати, а прийме активну участь для вирішення накипілих проблем.
На звернення волонтерів Нововолинська, Спілка ветеранів воїнів АТО відгукнулася і готова подати приклад сформувати перші спільні патрулі з поліцією.”, – написав на своїй сторінці депутат облради Борис Бабійчук 




коментарів: 5
  1. Добре було б. Окрім того, якщо піші патрулі будуть сформовані, торговий відділ міської ради (підкоряються першому заступнику міського голови-секретарю міської ради А.Сторонському) 24 серпня, разом із поліцаями повинен перевірити санітарні книжки у осіб, що печуть у польових умовах шашлики і барбекю та виконують інші роботи по приготуванню їжі для мешканців міста і їхніх дітей. А також, Санітарно-епідемологічна служба міста повинна зафіксувати у власників наметів завірені списки осіб, допущених до готування гарячих страв для громадян міста біля торгових наметів. Так пише закон.

  2. А чому піші патрулі.Порліцаї будуть свої дупи на авто возити а добровольці пішки?Надати патрулям добровольцям автомобілі з штату поліції.Люди прийшли добровільно а значить потрібно їм дати авто.Поліція на роботі значить нехай виконує свою роботу пішки.Авто поліції куплені за кошти платників податків.Логічно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця