<

У Нововолинську розшукується маніяк [фоторобот]

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:43 | 10.05.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
88
/ коментарі 23

Після трьох нападів на жінок, які трапилися в Нововолинську 24-го квітня, правоохоронці міста посилено контролювали територію 15-го мікрорайону. З того часу спроб зґвалтувань більше не було зафіксовано. Зі слів свідків та жертв правоохоронці склали приблизний фоторобот підозрюваного.

Орієнтовний вік чоловіка – 30-35 років, зріст – 170-175 сантиметрів, волосся – темне, середньої довжини. Нападник був худорлявої тілобудови та одягнений у темну кофту з капюшоном, темно синю або чорну балонову куртку, прошиту ромбиками, сині джинсові штани.

Як повідомили журналістам інтернет-видання “БУГ” правоохоронці, вже з 25-го квітня були створені спеціальні групи, які контролювали ситуацію на 15-му мікрорайоні.

“Впродовж тижня проводили цю спецоперацію. До охорони громадського порядку залучили близько 30 чоловік, які постійно патрулювали територію. Зараз наряди чергують по всьому місту. Особливо контролюємо 15-ий мікрорайон та територію біля гуртожитку ВПУ”, – розповів виконувач обов`язків начальника Нововолинського відділку поліції  Андрій Литвин.

Для виявлення маніяка був залучений і жіночий колектив правоохорнців. Для того, аби не привертати увагу населення, працівники поліції були одягнуті у звичайну одежу.

Спіймати невідомого поки не вдалось, адже інших нападів більше не зафіксовано.

Інтернет-видання “БУГ” звертається до всіх жителів міста: якщо вам щось відомо про цього чоловіка, телефонуйте до правоохоронних органів за номером 102 та пишіть на нашу пошту bugorgua@gmail.com.




коментарів: 23
  1. Це ж той чудак, який на “Бузі” пише під ніком “гість” і постійно заграє до Анатоля

      • а вас маньяків не поймеш, от ти й до жінок й до чоловіків заграєш любиш й дирку й палку

        • Анатоль й дирка й палка ? або підтвердіть, або це наклеп на нашого заступника від кривавого сапога ! !

          • А де про Анатоля сказано в коменті? Ти в нього закоханий ?

          • Вася, я в тебе закохаюсь, якщо ти й надалі будеш таким кумедним

          • Андрію, я нормальної ореєнтації, що не можна сказати про тебе.

          • Вася, запитай у любого божевільного, чи вважае він себе ненормальним
            p.s. Не вгадав, я не Андрій, спробуй ще раз

  2. ви б якесь заохочення придумали…$$$$$))))))можливо тоді приведуть за руку в полійію))

      • вася ТИ СПРАВДІ ВАСЯ,коли приставлять ножа до горла твоєї мами, сестри, жінки чи дитини, і не дай бог надругаються….згадай про цей дибільний комент….

    • перекрий трасу і пали шини .ти ж самозброна))
      Спитають шо за херня-скажете маньяка шукаємо

    • ЗРОБИМО НАШЕ МІСТО ЧИСТИМ ВІД МАНЯКІВ, ПЕДОФІЛІВ,ЖИВОДЕРІВ(вбивць собак та котів) ДОМУШНИКІВ, СЕПАРІВ
      Совет друга из Колумбии: На самом деле для того чтобы уничтожить титушек как явление и отбить охоту новым желающим нужно до смешного немного. Я живу в лат. америке, и не понаслышке знаю, как решаются вопросы с подонками, на которых полицаи закрывают глаза или крыщуют их. В Колумбии, например, существуют “батальоны достоинства” – всего лишь скромные граждане, в свободное от работы время наказывающие пидарасов, которых не трогает по разным причинам власть. Обычная группа – 4-5 чел, неброская машина или пара мотоциклов. 2 китайских рации. 4 обрезка трубы 3/4 дюйма. Вот и все… двое-выслеживают и сообщают партнерам, в машине или на мотоциклах, ожидающих неподалёку. Они же сопровождают пидараса до удобного места казни. Подтягивается транспорт, пидарас получает 2 удара по шее, и остается парализованным от рук и ниже. Парни уезжают. “сделаем наш город чистым”

  3. Тим фотороботом тільки зіб’єте людей з пантелику. Хіба ж бідолашні, перелякані жінки розгледіли того звіра в темноті?

  4. Цитата -“Особливо контролюємо 15-ий мікрорайон та територію біля гуртожитку ВПУ” Взагалі то гуртожиток ВПУ знаходиться в іншому кінці міста, а біля гуртожитку ПТУ 11 поліції вже пару місяців не бачив. Хоча б інколи туди заглядали , особливо коли алкашня після 16 години і у вихідні, в квадраті понабирають бухла і лізуть на територію училища відпочивати…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер