<

У Нововолинську проводять заходи з популяризації військової служби за контрактом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:59 | 29.01.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Нововолинський міський центр зайнятості вже тривалий час активно співпрацює з Нововолинським військовим комісаріатом в різних напрямках, зокрема, щодо популяризації військової служби за контрактом, об’єднання зусиль стосовно надання послуг учасникам АТО.

З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України 27 січня  у Нововолинському міському центрі зайнятості проведено ярмарок вакансій для безробітних.

Старший офіцер відділення комплектування Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату Олена Матвєєва ознайомила присутніх з термінами контрактів, умовами  та перспективами проходження військової служби за контрактом. Вона акцентувала увагу на

– належному грошовому забезпеченні (мінімальна заробітна плата рядового складу з 01 січня 2016 року від 7000 грн.);

– безкоштовному обслуговуванні у військових медичних закладах для  військовослужбовців та членів їх сімей;

– забезпеченні службовим житлом або щомісячній компенсації за житло за наймом;

– соціальних пакетах.

Олена Матвєєва ознайомив присутніх з переліком вакантних посад рядового, сержантського та старшинського складу для проходження військової служби за контрактом у військових частинах Збройних Сил України. Також повідомила, що у центрі зайнятості можна ознайомитись з інформаційними матеріалами, що презентують військову службу за контрактом та службу в резерві.

У заході взяли участь 17 безробітних чоловіків та жінок віком від 18 до 40 років.За результатами ярмарку особи, які  виявили бажання поєднати свою долю з військовою службою, були запрошені безпосередньо на співбесіду у відділення Нововолинського військового комісаріату.

Ірина Лимар, провідний фахівець з профорієнтації
Нововолинського МЦЗ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер