<

У Нововолинську пройшов Фестиваль сім’ї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:14 | 6.06.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
15
/ коментарів 16

27-го травня у Нововолинську розпочався Тиждень сім’ї, який завершився 5 – го червня. Впродовж семи днів у місті відбувалися заходи, присвячені поширенню традиційних родинних цінностей у суспільстві. Зокрема, 5-го червня у Нововолинську пройшов Фестиваль сім’ї.

Ініціаторами проведення заходу виступили євангельські церкви міста. Сотні людей пройшли ходою від кінотеатру “Україна” до Майдану Незалежності, де відбувся святковий концерт.

Захід відвідав і міський голова Віктор Сапожніков, який ішов поряд із проповідниками євангельських церков.

Цього дня нудьгувати було ніколи, адже і дорослі, і діти мали можливість взяти участь у різноманітних майстер-класах, квестах, іграх, зробити фото біля спеціально облаштованої зони.




коментарів: 16
  1. було класно, але хороших коментарів,бачу, писати ніхто не хоче. Захід був пречудовий, дякуємо!!!

  2. Щира та велика вдячність організаторам свята!!!Особливо найщасливіші цього дня були наші діти!!!!Всі люди, котрі були задіяні в проведенні цього фестивалю – великі МОЛОДЦІ!!!!!

  3. Супер! Дякуємо за свято! Ви молодці! Спілкуючись, з людьми які відпочивали там, всі задоволені, купа позитивних емоцій. Будемо вдячні за організацію ще таких свят. Так тримати!!! Ще раз дякуємо за радісні моменти!!!

  4. молодці!!!!!, що придумали і організували такий захід, місту потрібно побільше таких приємних моментів.

    • Як різниця, якої ти віри?! Це особисте. Свято було зроблено для людей, в першу чергу для дітей і це було реально весело і класно. Чому ми не можемо порадіти таким подіям нашого міста??? Ні, потрібно завжди щось гидке сказати, вколоти, це напевно наша сутність людська?!

      • А Василь правду каже…і що ж там класного було?Навіть по центру з візочком проїхати не вдалося,бо якийсь штунда кричав в мікрофон там не йти,бо зайнято…а Сапожніков мабуть так підтримку шукає,по церквах шастає,свята придумує,наламав дров,тепер думає як викрутитись…

      • Це правильно віра справа особиста, але я із досвіду спілкування з так званими евангельськими християнами знаю, що вони поділяють людей на “вєрующих” – і “нєверующих” це всі інші в тому числі і православні. Як ви думаєте коли жінка приймає водне хрещення, а чоловік про це взнає після того як вона охрестилася від інших людей, це сприяє зміцненню сім’і?

  5. Прочитавши негативні коментарі мені просто хочеться спитати: а не обнагліли ви випадково? Свято створювалося для сімей, якщо не дали десь проїхати то можна змиритись і обійти, корона ваша не впаде. Да, організатори-євангельські церкви, бо по всій Україні проводять такі заходи, щоб показати, яка має бути сім’я і які цінності мають бути. Міська влада була запрошена і вони прийняли це запрошення. Причому тут піар мера? Він в цьому заході займав навіть не 3-тє місце. Якщо ваша мета тільки нити і жалуватися, то хоть не виливайте бруд на інших. Перш, ніж показувати пальцями, перевірте чи ваші руки чисті. Краще б подякували тим, хто виділив свій час і старався для вашого блага

    • Кожен має право на свою думку в тому числі і на таку яка не подобається іншим. В мене виникла така сама думка, а не обнагліли ви часом. Це я про окремих пастирів які йшли в перших рядах. Тепер чому я так подумав. Років десять назад ці ж церкви проводили компанію по всиновленню. Одна “вєрующа” раптом захотіла всиновити, а чоловік “нєверующий” був проти, так жінка преспокійно розвелася. Більше того коли дійшло до розподілу майна чоловіка хотіли позбавити його частки на квартиру, а інтереси колишньоі дружини представляв юрист з документами на участь в судовому процесі завіреними печаткою однієі з таких церков. І коли не вдалося відібрати квартиру цей юрист пропонував відкрити проти чоловіка кримінальне провадження, тобто хотів посадити в тюрму.

      • Я зрозуміла вашу позицію, але нехай це буде на совісті цього пастора, якщо було щось незаконно. А на рахунок саме цього заходу, то якби не церкви і 500-річчя Реформації, яке святкується по всій Україні, то такого свята для дітей і батьків не було б. Я аналізую саме по цим позиціям, тому я не можу сказати, що церкви зробили щось погане. Як не крути, ми всі будемо відповідати перед Богом за свої вчинки і неважливо хто ти, чи пастор, чи юрист, чи чиновник, ми всі рівні

  6. На день міста чи день шахтаря також неможливо пройти, та ще й куча ”п’яних точок” в парку, дим від шашликів і т.д. А це було куча безкоштовних цікавих ”точок” для наших з вами дітей. І що тут поганого? Яка різниця хто робить щось добре для людей?

  7. Якщо людина шукає позитиву в житті — вона його обов’язково знайде, а ті хто ниють ті і залишаться нити щоб ти для них не організував!! Велика вдячність організаторам

  8. Не заступаюся за мером, не підтримую ”темні справи” нашої влади. Але відносно того що був Сапожніков, то не бачу в тому нічого грішного чи кримінального. Влада завжди, при різних заходах, чи веселих а чи сумних, завжди повинна бути з народом.

  9. Було неймовірно весело і цікаво нашим діткам:і малюнки,і ігри,і завдання різні…все чудово!ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ ОРГАНІЗАТОРАМ!!!Творіть добро і воно обов”язково повернеться!

  10. Друзі дякуємо за ваші відгуки. Повірте свято не робилося для влади чи для якоїсь конфесії. Ми раді що на святі були представники влади які підтримали цю ініціативу. Але найбільша подяка Вам за те, що прийшли бо це свято від простих людей, які проявили ініціативу для простих людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа