<

У Нововолинську невідомі порізали шини на трьох автомобілях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:02 | 13.02.2022 / Нововолинськ /
Перегляди
6223
/ коментарів 25

У ночі з 12-го на 13-те лютого в Нововолинську на різних вулицях невідомі особи пошкодили три автомобілі.

Машини були припарковані у дворах будинків. Про інцидент написала у фейсбуці одна з постраждалих Мар’яна Студняк.

Така ситуація з дівчиною вже не вперше. У липні 2019-го року їй розтрощили магазин, побили ролети, вікна та автомобіль.

Цього разу постраждав її автомобіль та ще двох її знайомих. Їм порізали всі шини.

Мар’яна зазначила, що з року в рік в Нововолинську процвітає злочинність, з якою чомусь не справляється ні поліція, ні влада.

“Зі своєї кишені я плачу податки за магазин, в якому мені неодноразово б’ють вікна та руйнують двері. Ми їздимо на машинах, які нам не подарували, але мають право нищити. Ми живемо у квартирах, де до нас заходять несподівані гості та забирають те, що їм не належить.

Хто за цим всім стоїть? Ніхто не знає, а можливо прикриває або не вигідно озвучувати”, – написала вона.

Один автомобіль пошкодили на вулиці Марка Вовчка орієнтовно з 4:00 по 5:00 ранку. Якщо ви щось помітили або бачили підозрілих осіб, повідомте, будь ласка, редакцію БУГу.

Міський голова Борис Карпус у коментарях вказав, що його глибоко обурює ця ситуація, тому питання він бере на контроль.




коментарів: 25
  1. Усі в Нововолинську чудово знають цих «невідомих», які обкрадають квартири, б‘ють вітрини магазинів, обливають мастилом фасади, палять автомобілі і ріжуть шини.
    Не знає їх лише поліція…
    Це чмочен зі своїми подружками, які вступають у статеві контакти зі свійськими тваринами. Контролює цих хвойд старий носатий чудак і його друг переросток з IQ менше 30.

  2. А чого ж ви підприємці не напишете заяви щодо погроз, вимагань, з боку чеченна та його братви, а тільки ниєте що ніхто нічого не робить. Хоча Б один з вас написав заяву, підтримував до кінця звинувачення, з’являвся до суду? Ви тільки вмієте нити.

    • З одгого боку я з вами погоджуюсь, з другого, так як ви написали “Вас підприємців” то припускаю що особисто вас це не торкнулось. Почнемо з того що не всі підприємці а навіть якщо і так то ми не в комунізмі де буржуазія має бути покарана) А не пишуть, тому що їх залякують і закон не гарантує їм захист. Посидять місяць і через 2-3 місяці знову за діло, тільки вже з більшим інтузіазмом. Якось так

    • Знаю тих хто писав, знаю тих хто був у суді. Якщо просити захисту в органів які створені для нашої безпеки це значить нити, ну тоді вибачте. Не підприємці мають підставляти себе і свої родини, а органи мають робити так що б засадити мерзоту і захистити громадян. ЗНАЮ ВСЕ, дві пташки, жабу і мишу ти знаєш.

    • Саме головне це те, що ніхто не каже платити, ніхто не дзвонить, не лишає записки. По факту не має на кого писати, ти ніби і знаєш хто, але тяжко винити того проти кого немає доказів.

  3. Як ви не розумієте, поліція це такий орган, який наповнює бюджет краіни і тільки !!!! Різними законними способами, а щось розслідувати, чи покарати ім заважає, не стача кадрів, кваліфікованих працівників і наша прокуратура і суд … !!! Ось вам відповідь…

  4. Як ми збираємося вести війну з московитами, якщо ми не можемо об’єднатися і викорінити ворога зі свого міста

  5. всі все знают, а нічього і не хто робити не хочуть….то вас і надалі як лохів будуть розводити….

  6. Давайте всім містом збиремся, і підем до того авторитета Носа, треба зробити суд народний.

  7. Народ коли Путін нападе , цей Шнобель перший буде вас давити, треба кінчати з тими бандитами, все місто в страху живе.

    • А це саме гірше, коли одні підуть захищати свої домівки, інші будуть їх нищити

  8. Всі знають що це Носа бригада, але чомусь мовчать і не пишуть заяв, а як поліція має їх ловити? І питання як ви будете з москалями воювати, якщо ви боїтеся

    • Про москалів я вже писав)
      Знати мало, якщо немає доказів. Якщо немає фото, відео, запису розмови, то на кого писати?

  9. Ще їм недовго залишилося, цій банді, яка наробила біди не тільки підприємцям, а й простим людям. Крадіжки квартир, пошкодження майна- побиття магазинів, розбиття автомобілів. Мало того, що їх накаже Бог, будуть страждати їхні сім”Ї, діти, але вони цього не розуміють. ( бо в таких як вони примітивне мислення -сісти в кафе та вирішити кому вночі вони зроблять шкоду, багато розуму не потрібно) То скоро їх чекає м”яке місце в місцях позбавлення волі. Почнуть накінець читати буквар))))))
    На кожного крутого найдеться ще крутіший. Вони вже настільки дістали людей, що тепер мені здається люди не будуть боятися писати заяв в поліцію. Не розумію чому люди не виносять цю ситуацію на вищий рівень – прокуратура, адміністрація Президента, телевізійні програми. Нехай вся Україна знає в обличчя своїх героїв)))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер