<

[ОНОВЛЕНО] У Нововолинську наїхали на дитину: просять допомогти розпізнати автомобіль та власника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 11.01.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
13636
/ коментарів 27

ДТП трапилась ввечері близько 18:30 10-го січня по вулиці Соборна в районі “П’ятачка” у Нововолинську.

Як повідомили БУГу правоохоронці, автомобіль Джилі з орієнтовними номерними знаками АС 6023 наїхав на 14-річну дівчину, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Після того, як водій побачив, що дівчина самостійно підвелася, він проїхав поворот. Потерпілу не госпіталізовували. Додому дитину доставили свідки автопригоди.

Її матір написала заяву в поліцію. Події частково допомогли встановити камери відеоспостереження.

ОНОВЛЕНО. Як згодом повідомив БУГу очевидець, один з працівників шахти, який чекав на автобус, за поворотом водій все ж таки зупинився. Він підійшов до дівчини та запропонував їй допомогу: відвезти в лікарню або додому, на що та категорично відмовилася.

Поліцейські просять допомогти встановити автомобіль та його власника. Кому відома будь-яка інформація, просять звертатися за номером “102” або повідомляйте БУГу.




коментарів: 27
  1. На перехресті в той час був жигуль на аварійці а дівчина стояла на тротуарі голосно розмовляли з двома чоловіками які пропонували їй гроші

  2. Навчіть своїх дітей не пригати під колеса.
    З любим так могло статися.
    Автомобіль рухає, і чудо в ботах летить під колеса прям. на відео ж видно .

    Почитайте закон як повинен вести пішохід переходячи дорогу.

    • Він стояв,і рушив тоді,коли дитина переходила пішохідний перехід.Вдивіться уважно…З кожним могло статись??????????Збив і поїхав.Нелюд.

    • Які ми всі правильні коли пишемо коментарі як ти їздив чи їздиш почнемо з себе

    • Вчи ПДР ,там написано як має їхати автомобіль на нерегульованому переході і в разі аварії надати допомогу ,а не тікати .

    • якщо ви так беретесь за правила, то чого авто заїхало на пішоходний і рушило, не переконавшись, що пішохода нема. сам собі закрив вид, тому і не побачив.

    • А де в правилах написано, що водій має право зупинятися на пішохідному переході?

      • 15.9 Зупинка забороняється:
        г)на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі;

  3. GEELY CK 2012
    Номер: AC6612BT
    Адреса власника: Волинська область/м. Луцьк, Нововолинськ
    GEELY MR-7151A 2010
    Номер: AC6053CI
    Адреса власника: Волинська область/м. Луцьк, Володимир-Волинський

  4. Навіть не зупинилася, щоб глянути по сторонам, а капюшон все закрив. Якби авто ще ближче стало то в салон заскочила певно б.

  5. Водій не тікав! Він вийшов з машини, підбіг до дівчини і першим ділом перепитав її самопочуття, потім запропонував завезти на швидку! Дівчина категорично відмовлялась.
    Потім з іншої машини вийшли і підійшли очевидці, які теж пропонували допомогу. Дівчина стверджувала що з нею все нормально. Вона коли переходила дорогу розмовляла по телефону, що й відволікло її увагу.
    Чому на відео показали тільки комусь вигідний фрагмент. Звісно ніхто не виправдовує водія, але пішохід є таким самим учасником руху!

    • Цей учасник руху знаходився на переході!!!факт наїзду на переході є фактом!

  6. Правила дорожнього руху:
    Пункт 4.14
    Пішоходам забороняється:

    a)

    Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;

    б)

    раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;

      • В нашій країні усі переходи для пішоходів встановлені не правильно! Має бути місце для проїзду одного автомобіля за пішоход перед перехрестям.

  7. При чому тут капішон?Пішохід вийшов і ступив не один,а три кроки.Водій пропускаючи машину з лівого боку,напевно забув подивитись на іншу сторону.Та по-людськи міг би вийти і запитати про самопочуття,не залежно від того чи вона встала сама чи ні.І на рахунок камер,добре що хоч видно як все сталося,а що за машина та номерера то бери й догадуйся(((

  8. переходила не по зебрі , тому що шофер стояв на зебрі , по друге якщо не бачив пішохода мабудь розмовляв по телефону глянути б історію його у провайдера києвстар лайф і тд …..

  9. Пішохода не було коли він заїхав. Вона йшла за метрів 20 мріявши про новий айфон. Навіть голову не підняла і руки не протягнула перед зіткненням. А просто лицем в капот нирнула

  10. 1. Колись у школі вчили спочатку дивитись ліворуч, а потім праворуч.
    2. Людині легше зупинитись, ніж автомобілю. Шоферу може стати зле, або несправні гальма, або погана видимість, тому і виїхав на зебру.
    3. Якби очевидці не розповіли, що шофер зупинився для надання допомоги – вже б давно загнобили і забили напевно, тільки судячи з цього обрубаного відео.

  11. Тут багато думати і гадати можна, наприклад що водій пильно оцінював ситуацію руху з ліва, дотогош там схил дороги! Можна припустити що дивився саме у ліву сторону, а дівчина у той час припустивши розуміє, що водій її бачить, тому і стоїть,чекає доки вона перейде дорогу, відповіднож леді упевнено крокує пішеходом.
    “Але,як би не було!” для в певненості!
    Було краще переходити у такому випадку, не з переду! авто а позаду, звіснош!поглядаючи в ліво та у право.

  12. Водій не зробив зупинку на пішохідному ,а проїзджав перехрестя і зліва пропускав авто яке непомало їхало,а пішохід йшов здалека і бачив-ла автівку,по відео дійсно дивно що якщо авто стояло призупинилося на самому переході то як людина вирішила там переходити по самому бамперу чи капотові?!водій винен тільки тому що зацепив людину,але уникнути мав пішохід тієї ситуації,так як пішохід впевнено летів на пішохідний,а водій пропустивши авто відразу рушив,та і далі на відео видно що авто зупинилося,і відео теж зупинили.Для чого відео непоказне до кінця ?!чи авто втікало(водій)чи людині дійсно допомагали …відео ж спецом зупинили щоб щось комусь чуданути …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок