<

У Нововолинську на проблемному перехресті біля автостанції зіткнулися два буси

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:44 | 21.01.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
6344
/ коментарів 6

21-го січня у Нововолинську на перехресті біля автостанції трапилась чергова аварія.

Дорогу не поділили два мікроавтобуси Форд та Рено. Про постраждалих наразі невідомо. Автомобілі зазнали механічних ушкоджень.

На місці ДТП працюють правоохоронці.

До слова, аварії на даному перехресті нерідке явище. Незабаром планують замінити світлофор на перехресті вулиць Шахтарської та траси Р-15, уже відбувся тендер.




коментарів: 6
  1. Повністю згоден. Хоч десять світлофорів там установіть, ситуація не зміниться. Потрібно кільце, яке штучно заставить зменшувати швидкість і спростить переїзд. На вечір той світлофор всеодно переходить в режим жовтого світла, що для всіх означає (особливо для тірів) скоріше проскочити. Ну але ж над таким вирішенням треба подумати, а в мерії логіка не прийнята.

  2. не кільце треба будувати, а повісити знак для їздюків, з якого ряду і куди повертати можна, бо забули, що лівий ряд ТІЛЬКИ для поворота наліво

    • Ти такий умний, а якщо я скажу що правий ряд тільки для повороту на право, і це теж буде правильно, тоді який ряд займати для тих хто рухається прямо. Правильна відповідь : перед перехрестям якщо є розділювані смуги для руху транспортних засобів повинна бути нанесена відповідна дорожня розмітка і встановленні дорожні знаки руху по смугах. І на даному перехресті цього не має ! Читайте ПДР !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер