<

У Нововолинську крадії «готуються до ремонту»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 25.01.2018 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2
/ коментарів 5

25-го січня у Нововолинську в квартиру, де поки ніхто не проживає, пробралися злочинці та викрали інструменти.

Зі слів господаря квартири по вулиці Нововолинській, зранку він не міг потрапити до свого помешкання, в якому робить ремонт. Як виявилося, в ньому побували крадії, які ймовірно пробралися через вікно. Квартира розташована на першому поверсі.

Злодії викрали різноманітні робочі інструменти: болгарку, електричну дрель, два рівня, десятиметрову рулетку та свердла. Господар квартири був змушений вирізати вхідні двері, щоб потрапити до помешкання, так як їх закрили зсередини. Запевняє, що на ніч вікна були зачинені.

Потерпілий до поліції не звертався, мовляв, що там йому не допоможуть. Інтернет-видання «БУГ» порадило чоловіку все ж таки написати заяву про крадіжку.




коментарів: 5
  1. Одна моя знайома написала заяву, крадіїв знайшли, злодіїв посадили, але проблеми на цьому не завершилися так як ці злодії звонили їй з тюрми та погрожували розправою.

  2. Тут проти таких непроханих гостей, актуальний закон Лінча !!! Особисто сам, не дай Бог звичайно такої ситуації, готовий привести в дію цей закон. А по іншому ніяк. Поліція – смішно !!!

  3. Нічого не допоможе міліція..у нас теж була така сама ситуація!просто всі інструменти потрібно забирати як тільки є що вкрасти в будові …так зразу знайдуться крадії…і дякуйте що вікна не побили..бо нам не повезло.

  4. Чому ґрати на вікна ставлять зазвичай після крадіжки.. Самі винуваті. Знаєте ж в якому місті живемо:/

  5. дуже шкода, що місто так охарактеризували. Але правди ніде діти. А нас пограбували гараж, також інструменти винесили. У поліцію звертались.Поліція у свою чергу розвела руками і навіть свідків неопитала.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа