<

У Нововолинську хулігани вночі вибили скло в дверях перукарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:48 | 7.06.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарів 19

У ніч із 5-го на 6-те червня у Нововолинську невідомі вибили скло у вхідних дверях перукарні, що знаходиться на вулиці Нововолинській, 51. Інцидент трапився близько 3:00 ночі.

Як розповідає орендар приміщення Юлія Шумчук, скло розбили каменем, який знайшли всередині перукарні. Зловмисники нічого не викрали, адже в приміщення не проникли.

“Вранці, приблизно о 08:00 подзвонили сусіди і повідомили, що скло розбите. Люди  кажуть, що о 3:00 ночі почули звук битого скла.

Вся проблема в тому, що тут постійно ходять алкоголіки. У сусідньому будинку регулярно продають горілку, а вони її тут розпивають”, – додає Юлія Шумчук.

Кримінальну справу правоохоронці не відкрили, адже проникнення в приміщення не зафіксували.




коментарів: 19
  1. Яка революція такая і гідність, озирнітесь навкруги до якого зубожіння довели народ.

  2. Результатом революції в Румунії був повішений Чаушеску,а у нас-Небесна сотня!Ось і результат.Різницю відчуваєте? Чи ви хочете,щоб когось зловили і повісили,чи з мосту кинули?Не боїтесь,що це може виявитись ваша дитина? Тож краще думайте,що пишите і станьте Людьми! Цивілізованими!

  3. Ну, ще одна перемога. Сапоженька з мєнтами спить спокійно, їм нічого не вибивають, не крадуть, не гвалтують…Голосуйте й надалі за цього чудового мера.))

  4. Ну что теперь скажете шановнi? Янукович бандит?Революция гiдностi? Поругались с Россией.Небесных сотен не одна а уже сто таких сотен.Работы в Украине нет.Наркоманы.Бандиты.Машины жгут,палять,бъют.А будет еще хуже.

  5. Скоро вiзовий режим з РФ.За спилкування з родичами з РФ,за участь у рос.соцмережах “на олiвець”, а потiм спаленi автiвки,вибете скло, автокатастрофи,свiжування.

  6. Уже не один раз читаю коменти людей які тупо ниють і ниють про те, що їм погано живеться. І при тому ниють під будь якою новиною про безлад. Згадують золотобатонного мудака і як при ньому добре жилось. Вангую – поміняють пороха знайдуться і ті хто буде плакатись про хороше життя яке було при Пєці. Подивіться випуски новин за 2010 рік тоді криміналу було не менше ніж тепер.
    При чом тут сапог і компанія??? Виховуйте своїх дітей нормально ось вам і рецепт лікування Новіка. Хоч раз чув музику яку слухають ваші любі діточки? Коли йдеш дворами часто лунає з не дешевих телефонів чОтко-пацанский блатнячок. Що саме смішно коли попадаєш в ситуацію коли тебе хочуть гопнути (пацанЧекі років 15-16 в кількості 10 штук) і в один момент вони розуміють, що раптово ситуація склалась не їхню сторону, ким вони починають прикриватись???? Сапогом??? Нєа не сапогом. А мєснимі, мега-крутими живущімі па фєнє сідєвшімі дядькамі.
    Хватить нити, у своєму становищі можна винити тільки себе. Щось не подобається? Так піди і влаштуй своє життя так, як хочеш. Не подобається влада, так сам піди у владу. Якщо не захочеш йти у владу так зміни її. (відкрию маленький секрет – нікого не влаштовує наша влада)
    І ще маленька ремарочка про наших Вєлікапабєдних брцьєв ізза парєбріка.
    Коли лежиш на нулю і за 300 метрів від тебе сидять “шахтёри” разом з “заблукавшими” відпускниками враження про кацапстан міняється після першого ж прильоту міни. А і до речі, у них там теж блатнячок постійно грає :)
    У мене два рідні брати живуть у Росії і мені ніхто і ніколи не забороняв з ними спілкуватись, і закриття кантактіка ніяк не вплинуло на наше спілкування. І потрібно бути повним оленем щоб не змогти обійти блокування.
    Не нийте, а робіть щось для покращення свого особистого життя. Наш світ то жорстока штука. Ніяких поблажок нікому не буде. А нити постійно можуть тільки ниці люди. Не будьте ницими.)

    • Слухай, Жорік, ти з окопа пишеш, на коліні? Ти тут соплі на кулака не намотуй. Всі чудово в тємі, що бариги, що вчинили переворот в Україні тупо пиз₴ять бабло, посилаючи рагулів в окопи, їдуть вбивати в АТО мирне населення маргінали, алкаши та нарікі, бо там ніх₴я не треба робити, жратву дають, одяг теж…їб₴₴ш собі людей.Ти, недоумку ще не поняв, що адекватні люди, які розуміються на інституціоналізмі, на тому, як підняти економіку, просто не можуть прийти у владу, бо їм цього не дозволять бариги, закони такі понаприймали, що тільки кліка може оббирати народ, грабувати країну…Майдан головного мозку не лікується, і це настрочено не для тебе, бо тобі закрито, а для тих, хто ще притомний.

      • Не буду тебе слухати, Людино, чи то то пак людино. Пишу тобі не з окопу, а навіть з дуже зручного дивану. Про переворот в Україні помовчу, бо ще може легітимний вернеться і тоді мені буде неперелевки, я ж його самого і його гопоту ну просто дуже сильно боюсь. А ось про рагулів в окопах скажу тобі, людинонько моя люба, ти помиляєшся і несеш нісенітницю, і про вбивства мирного населення також робиш інформаційні вкиди. Думаєш мене спровокувати на словесну агресію? Нєа не вийде. А за майдан я взагалі нічого не писав. Так, що до чого майдан головного мозку не зрозуміло.
        Попередній пост зводився до того, що потрібно починати все з себе. А не надіятись, на долар по 8 грн, допомогу держави чи ще якісь подачки у вигляді 2кг гречки перед виборами. Хочеш щоб був порядок??? Ти ж не олігарх? Ти ж не крадеш? Вийди і прибери сміття біля свого будинку, чи купи буханку хліба і віддай бабусі чи дідусю по сусідству. А не слину розпускай про те, що тебе олігархи бачи ш но обкрадають. Ми всі в такій ситуації знаходимся. І всім тут тяжко.
        Не хочеш жити тут? Ну так їдь звідси, є місця на світі де влада суперова. Їдь і не ний.

        • Не ти мене народжував, щоб гнати з країни, де мене народжено.
          З якого себе починати? Тебе струмом вдарило? З чого почалося те ганебне “ато”, не з майдану? Які вкиди, нещастя? Смертей тисячі з обох сторін, тільки там ще й дітки та старі гинуть.
          А долар по 26 твій батько Порох виростив чи тиран Янукович? То хто тут вкидує?

        • а можна уточнити, як почати з себе, шоб знизити доляр ? і скільки разів треба прибрати сміття, шоб доляр опустився на одну гривну ? я про приборку біля свого будинку, бо якщо прибирати в АП чи в ВР..

  7. “..а потом Бог сказал – Абдула, садись на коня и возьми сам, что пожелаешь” – (с) забутий комуняцький фільм

  8. знову кремлеботи спамлять? Як там Ольгіно, чи зараз по за іншою адресою працюєте?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер