<

Понад 30 собак в однокімнітній квартирі – конфлікт сусідів у Нововолинську досі не вирішено

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:30 | 2.09.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
20
/ коментарів 8

2-го вересня у Нововолинський відділок поліції знову поступила заява від жителів будинку №3, що на вулиці Шухевича. Причина – сусідка Наталія Маржан, котра влаштувала притулок для собак та котів у однокімнатній квартирі на 5-му поверсі гуртожитку.

Ця проблема у жителів багатоповерхівки триває вже понад 8 років. Вони зазначають, що із тваринами горе-сусідка поводиться жорстоко. Як наслідок, – тварини агресивні та нападають на людей.

Як повідомляє Яна Никитюк – голова ОСББ, собаки не мають жодних щеплень та ходять постійно без намордників. «Наша сусідка збирає пляшки по смітниках, а потім люди приїжджають і купують їх, щоб продавати молоко», – додає Яна Никитюк.

DSC_0934

«Взимку мертвих собак ховала у шафу. А так – влаштувала «цвинтар» тваринам біля будинку», – зауважила Тетяна Матисюк.

DSC_0931

Поряд із сусідкою жити не може ніхто, але й виселити теж не мають права, адже у квартирі прописана її внучка.

Сусіди скаржаться, що у будинку завжди стоїть неймовірний сморід, постійно забивається каналізація. Жінка, котра живе на одному поверсі з Наталією Маржан, та має п`ятьох дітей,  щоранку змушена проводити їх у школу  з палицею в руках, аби тварини не напали.

DSC_0939
DSC_0937

«Собаки гавкають, скавчать. Складається враження, що їх прив`язують до батареї та б`ють шваброю», – зазначає сусід із 6-го поверху Михайло Політей.

Минулого року одна з собак випала через вікно Наталії Маржан, яке на той час було вибите.

За несплату комунальних боргів у квартирі відключили світло. Як зазначають жителі будинку, заборгованість складає вже понад 30 тисяч гривень.

Горе-сусідка сама зносить тварин до своєї кімнати. Жителі будинку вимагають, аби собак вивезли, бо жодні штрафи, які накладала раніше поліція не допомогли. Сусіди доведені до крайнощів і починають активно діяти. Тому вирішено збирати підписи для виселення із будинку Наталії Маржан.

Інтернет-видання “Буг” слідкує  за ситуацією.

DSC_0935




коментарів: 8
  1. У Новіку то ціле лихо з тими дикими собаками! Владі треба щось з ними робити, усипляти чи ще щось

  2. Собак бродячих і котів розвелося більш як треба! Потрібно щось з тим вирішувати. В сусідній Рівненській обл.виявлено сказ. Нещодавно читала що кіт, хворий на сказ, подряпав і покусав дітей. Невже і нам потрібно цього чекати?

  3. Ніхто цим займатися не буде. Санітарно- епідеміологічну службу розігнали, вони взагалі не мають ніяких прав, інші служби які повинні чим займатися ще на стадії становлення.

  4. Бабулька психічно нездорова людина, звичайно треба сусідам братися за вирішення цього питання (саме воно нічого в нас не “рішається”) , писати скарги та звернення по інстанціям (буде письмове звернення – мусить бути відповідь). Реакція буде.

  5. Я живу поверхом вище від собачниці. Коли вранці відчиняю вікно запах жахливий. Його навіть вітер не розвіює.
    Ніхто не реагує. Ані міліція, ні епідемстанція, ні інші інстанції. Хоча пишуть заяви з цілого будинку. Всі сусіди страждають від нападів собак і нестерпного смороду. Але всім на нас начхати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця