<

У Нововолинську хочуть перейменувати 22 вулиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:59 | 17.09.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
8
/ коментарі 2

9-го квітня 2015 року Верховною Радою України був прийнятий Закон України 317-УШ «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Ним передбачений шестимісячний термін, впродовж якого підлягають перейменуванню назви всіх вулиць та населених пунктів, які пов‘язані з комуністичним та нацистським тоталітарними режимами, – повідомляють в міськраді.

На засіданні постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, законності та правопорядку міської ради було розглянуто звернення депутатської фракції ВО «Свобода» про перейменування 22 вулиць міста Нововолинська.

Перед винесенням цього питання на громадське обговорення, комісія пропонує всебічно вивчити та врахувати думки та пропозиції мешканців міста, щодо перейменування вулиць. Для перейменування пропонуються такі вулиці: Інтернаціональна, Піонерська, Петрова, Савельєвої, Матросова, Котовського, Щорса, Гайдара, Ковпака, Ватутіна, Кутузова, Нахімова, Макарова, Жуковського, Крилова, Островського, Ломоносова, Лермонтова, Толстого, Некрасова, Маяковського, Молодогвардійців.

Просимо всіх мешканців міста, громадські організації запропонувати варіанти відновлення історичних назв, перейменувати ці топоніми у відповідності із вимогами законодавства та людської моралі. На честь кого потрібно перейменовувати ці вулиці? Можна згадати і про численних письменників (наприклад, Олена Теліга), громадських і політичних діячів, нових героїв, які склали свої голови за Незалежність України.

Свої пропозиції пропонуємо надавати в письмовому або електронному вигляді. Адреса для листування: організаційний відділ міськвиконкому, пр-т Дружби, 27, м. Нововолинськ, 45 400.




коментарів: 2
  1. Корпорація “В.Сапожнікофф & наближені до тіла” і Ко”, перед виборами хоче зробити реверанс (мінует?) громадянам міста. А раніше де були? Скільки писали про це З.Колбун та В.Власюк?

  2. Тупа “Свобода” не знає уже на чому піаритися.
    Перейментуйте бульвар Шевченка на проспект Елвіса Преслі, популісти, *обані!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок