<

У Нововолинську хлопець намагався кинутися з п`ятиповерхівки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:27 | 6.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 7

6-го травня у Нововолинську 23-ох річний юнак намагався кинутися з даху п`ятиповерхового будинку. Інцидент трапився за адресою вулиця Стуса, 9, що неподалік супермаркету “Рідний край”.

Юнак не підпускав до себе ані правоохоронців, ані рятувальників.  За словами свідків подій, аби розігнати присутніх, із даху хлопець кидав каміння.

Як розповіли в правоохоронних органах, винуватець подій має психічні розлади.

“Виник конфлікт із матір`ю. До того ж, вжив трішки спиртного. Після цього виліз на дах будинку та сказав, що буде стрибати. Мати розповідала, що він хотів зістрибнути з балкону й раніше”, – зауважив виконувач обов`язків начальника Нововолинського відділку поліції  Андрій Литвин.

Правоохоронці провели спецоперацію та забрали хлопця з даху. Наразі винуватець подій перебуває у психоневрологічному відділенні.




коментарів: 7
    • Потрібен. Але! Не в одному приміщенні з інфекційним відділенням, в якому лежать переважно дітки. Нещодавно лежала з дитиною там, то хворі люди з психвідділення стукали, грюкали, кричали, що діти спати налякані не могли.

      • це задумано спеціяльно. Щоб дитячий організм швидше боровся з інфекцією та виписувався)

        • Нік, тобі спеціально треба клізму мізків зробити – бо ти закінчений кретин!!!

  1. Знаю цього хлопця – звати Володя.Більше того – хотів пригати з 5-го поверху навіть з парашутом.Такий він чудак.

  2. потрібний іще як потрібний. ви не можете представити яка то біда для родини в якій є хворий психічний. до речі які там люди класні працюють за ті копійки нещасні. Честь їм і хвала.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок