<

У Нововолинську горіла закинута господарська споруда

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:23 | 8.09.2021 / Новини, Нововолинськ / , /
Перегляди
1590
/ коментарі 2

У Нововолинську вночі 8-го вересня горіла закинута господарська споруда.

Повідомлення про пожежу надішло на пункт зв’язку 5 ДПРЧ о 04:40 ночі. Як виявилося горіла закинута господарська споруда на вулиці Заводській.

До гасіння пожежі залучалися два відділення рятувальників 5 ДПРЧ.




коментарів: 2
  1. Це горіла кантора закинутого приміщення цегельного заводу , де зараз збираються наркомани, підлітки , які розпивають спиртні напої та курять всяку гидоту.Мешканці цієї вулиці неодноразово звертались до мера міста , щоб щось вирішив з цим цегельним заводом, мер пообіцяв що за два місяця все вирішиться , але пройшло вже 4 місяці результату нуль.Шановний пене мер направляйте сюди свою хвалену муніципальну варту , нехай наводять порядок, чи вони тільки можуть штрафи виписувати у центрі міста, а на околицях зась, бо там можна і пошапці отримати

  2. Це горіла кантора цегельного заводу, яка давно вже стала притоном для наркоманів та підлітків які там збираються п”ють,курять якусь гидоту.Мешканці ціїє вулиці неодноразово звертались до мера міста з цією проблемою, нащо мер пообіцяв що розбереться з цією ситуацією , але реакцїї нуль. Шановний пане мер направте туди славесну муніципальну варту, нехай наводить порядок, чи вони лише можуть штрафи виписувати за неправильну парковку в центрі міста, та бабок ганяти з ринку.Чи вони бояться йти на околиці міста бо можна ж по шапці отримати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа