<

У Нововолинську чоловік “виграв приз” та лишився без грошей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:17 | 18.05.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Мешканці Нововолинська стали жертвами шахрайства. Один чоловік “виграв грошовий приз” в інтернеті, але лишився своїх коштів. Іншого ошукали за відомою схемою – представилися працівниками банку.

Як розповів т.в.о. начальника Нововолинського відділку поліції Віктор Пикалюк, 16-го травня до правоохоронних органів звернулися два чоловіки.

45-ти річний житель міста, відповідаючи на онлайн-запитання, поповнив рахунок аферистів на 7 тисяч гривень. Постраждалий розповів, що йому у веб-браузері висвітлилося вікно із надписом “ви виграли грошовий приз”. При цьому потрібно було дати відповіді на запитання. За певну групу питань необхідно було внести грошову суму в тисячу гривень. Чоловік дійшов до 7-ми тисяч та зрозумів, що кінця запитанням немає і його просто ошукали.

Чоловік звернувся до поліції. Того ж дня поступила ще одна заява.

48-річний мешканець Нововолинська став жертвою аферистів за відомою схемою, з його картки зникло 6 500 тисяч гривень. Шахрай представився працівником банку та попросив надати реквізити картки.

На подібні схеми мешканці Нововолинська потрапляють часто. Правоохоронці закликають власників банківських карток не розголошувати особисті дані, не повідомляти невідомим жодних смс-кодів, які приходять на мобільні телефони, а також захисні числа, які знаходяться на звороті банківської картки. Та не купувати у сумнівних продавців на інтернет-сайтах.




коментарів: 4
  1. ти сам лох! прикольно було б розвести твою бабульку на пенсію і щоб вона не купила тобі мороженку!

  2. це немає сенсу.. скільки дурного не вчи розуму – результат той же що і в стіну горохом. Лохи , як і лохотрони були є і будуть. Така вона природа

  3. Ну це азарт, вирішиав виграти а тут взяв та програв. Навіть аферистами жоден суд їх не порахує, бо лох сам взявся за гроші питання відгадувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок