<

У Нововолинську біля центрального ринку не розминулись автомобілі «ВАЗ» та «Шкода»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:16 | 4.07.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 9

4-го липня близько девятої ранку у Нововолинську на перехресті вулиці Дорошенка та бульвара Шевченка що біля центрального ринку сталася дорожньо-транспортна пригода.

В ДТП потрапили автомобілі «ВАЗ» та «Шкода». За попередніми даними, аварія сталася з вини водія «Жигулів» – він не поступився «Шкоді» дорогою, коли рухаючись по вулиці Дорошенка повертав до ринку. Від потужного удару в задній правий кут “девятку” добряче розвернуло, аж на 180 градусів.

Свідків ДТП також припускають що «Шкода» могла рухалась по головній дорозі з перевищенням швидкості. Нагадуємо, що у населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 60 км/год.

Деталі згодом.

_MG_61580




коментарів: 9
  1. взагалі то дев”ятка вдарена в задній правий бік;)бік авто визначається за напрямком руху-тобто пасажирська сторона являється правою

  2. “Шкода” – службова машина міського голови Нововолинська В.Б. Сапожнікова. Схоже, перевищення швидкості. Справа в іншому. Чому песональний водій на зарплаті, гнав її до вілли мера у вихідний день? Чому громадськість міста не контролює своїх наймитів? Для чого міському голові іще й штатний водій за кошти громади? Він, що посвідченння водія не має? Чи тримає водія, щоб привіз нетверезого із “Трьох бобрів”?

    • Анатолю, ти начеб то завжди розумного з себе строїш, але хоча ти і старий комсомолець у автівках схоже, ти нічого не розумієш. У Віктора Борисовича дійсно службове авто марки ШКОДА СУПЕРБ, але останної моделі. Тут на фото предствлено інша ШКОДА СУПЕРБ попередньої старої модифікації. Відразу видно Анатолю, що ти не автомобилист. І просто тебе жаба душить, що пан Сапожніков усвпішна людина, а ти суцільний лузер та повний невдаха по життю.

      • гість, ви тут не вводьте в оману, так у Віктора Борисовича є службове авто СУПЕРБ останної моделі і є ще власне авто СУПЕРБ трохи старішої моделі )
        ось на фото нажаль і є власне авто нашого мера.
        аварії не бачив, але по звуку можна сказати що шкода йшла з перевищенням, хоча винуватець – водій ВАЗА

        • Це ж треба так забрехатися, щоб навіть очевидно-абсурдні речі приписувати Сапожнікову. Це у вас що, якийсь культ. “Свідок” пише, що не бачив аварії, але при цьому абсолютно переконаний і дозволяє собі стверджувати, що шкода Сапожнікова. А в Анатоля то взагалі дах зірвало на цій персоні. Ну, щоб очорнити людину можна і нести нісенітниці, на війні ж усі методи доречні

  3. Достовірна інформація – Шкода не авто мера!!!- 100%.Інформація від першого джерела – учасника ДТП. За кермом був власник автівки.Водії були тверезі… Просто ДТП…Головне що всі живі та здорові, а метал відремонтується…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер