<

У Нововолинську завершують реконструкцію водопровідної системи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:35 | 3.12.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ 1 коментар

4-го грудня у Нововолинську планують завершити роботи з модернізації системи водопостачання, яка стала можливою завдяки кредиту в 6 мільйонів доларів від Світового банку.

Про це повідомив начальник водоканалу Володимир Озімчук.

За кредитні кошти було зроблено 5-ть насосних станцій, 5 мільйонів пішли на водопровід. Загалом замінено 25 км головного водогону і 2 км з’єднань між ним.

Озімчук розповів, що у 2016 році втрати води в мережі становили 47%, тому довелося брати кредит та робити новий водопровід. Зараз на головних лініях, за його словами, поривів немає, але на вулицях і в будинках є великі витрати.

Станом на жовтень 2020 року витрати води в мережі становлять – 30,85%, після завершення робіт показники будуть перераховувати.

“Від кредиту Світового банку залишалося 8 мільйонів гривень, які потрібно було або освоїти, або повернути в державу. Вирішили замінити ще одну проблемну ділянку, від М’ясокомбінат до школи №6. Роботи майже завершені. Завтра цей відрізок з’єднають і залишиться тільки відновити благоустрій. І саме болюче – повернути кредит”, – сказав начальник водоканалу.




один коментар
  1. А тепер питання! Хто той кредит має повертати? 6 млн.$ x 28.50 грн. = 171 000 000 грн.
    (171 млн.грн.) + %, + штрафи. Хтось шикарно пожив!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер