<

У Нововолинську засудили крадія кабелю «Укртелекому»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:56 | 8.10.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Тричі раніше судимого чоловіка засудили до арешту на 6 місяців за крадіжку кабелю «Укртелекому» та ремонтних матеріалів з приміщення супермаркету в Нововолинську.

1-го жовтня Нововолинський міський суд виніс відповідний вирок.

Так, особа маючи не зняту та непогашену судимість, вночі 8-го січня, перебуваючи біля будинків №№ 12,14,16,17,19 по вулиці Кримського у Нововолинську та будинків №№ 32/1,39/2 по вулиці Небесної Сотні з опор зв’язку викрала 145 метрів кабелю, вартістю 551 гривень, та провід довжиною 15 метрів, вартістю 25,98 гривень, які належать ПАТ “Укртелеком”.

Окрім того, 18-го травня близько 18:10 в приміщенні за адресою проспект Дружби, 6а, де відбувалося будівництво супермаркету «АТБ», чоловік викрав ремонтні матеріали на суму  992,31 гривень. Та був затриманий “на гарячому” біля будівлі.

У судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину. Чоловік був раніше судимий трьома вироками суду за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, хуліганство, крадіжку та грабіж.

Суд призначив покарання у виді арешту на строк шість місяців.




коментарів: 5
  1. Тю… Минулого року (та й цього теж) злодії кабель вздовж колій від стрільбища в напрямку на Бужанку та Кроноспан копали у всіх на виду день-в-день… І жодну падлюку не затримали – хоча цьому дійству свідків було б як мінімум десятками. Там однієї міді було на мільйони гривень по цінам металобрухту, я вже не кажу про вартість кабелю (на якому, між іншим, було маркування Made in Belgium). А тут декілька провідочків – і вже фанфари що зловили вселенське зло. Правду кажуть, що якщо ділитися з ким треба – то в нашій дебілкуватій державі можна все і всіх. Тьху!

  2. А ви що хороше зробили…. Моглиб викликати поліцію, чи “…моя хата з краю я нічого не знаю…” і так молодці оскільки подібні дії караються штрафом… а тут щей закрили… Я сам особисто бачив як в цьому місці яке описано менти разів 5 людей затримували..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця