<

У Нововолинську «замінували» будинок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:21 | 31.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
110
/ коментарів 5

31-го липня у Нововолинську працювала вибухотехнічна служба, рятувальники та поліція. Правоохоронців повідомили про замінування будинку на вулиці Олени Пчілки.

На виклик про замінування було залучено вибухотехнічну службу з Луцька, рятувальників, саперну частину та велику кількість працівників Нововолинського відділення поліції.

Виїхавши на місце, виявили, що ніякого замінування не було.

Як з’ясували правоохоронці, повідомив про “замінування” мешканець Нововолинська громадянин Віталій Г., який неодноразово мав конфлікти з поліцією.

Особі загрожує кримінальна відповідальність за ст. 259 КК України – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Як повідомив начальник Нововолинського відділення поліції, за жарти хлопцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

1-го серпня у секторі комунікації подіції Волині розповіли  подробиці «замінування» в Нововолинську




коментарів: 5
  1. дурний приклад- заразний. Якби не наші гуманні закони то хоч би одному жартівнику язика відрізали , інші б десять раз подумали перед тим як ‘заміновувати’. А так …

  2. Багато посадили “мінерів”?… А Віталік” сяде”-бо він не власник”курчака” і не директор “кроноспана”, а дурненький”терорист”. Ще й на мера ” бублик кришить”…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця