<

У Нововолинську з’явився перший стінопис: організатори та художники розповіли про створення муралу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:41 | 5.05.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
47
/ коментарі 2

У Нововолинську в сквері біля палацу культури з’явився перший стінопис. Організатори та автори малюнку хотіли привернути увагу громадськості до екології та збереження природи.

Проєкт реалізовується в рамках конкурсу соціальних ідей у Нововолинській ТГ за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Нововолинська міська рада, Європейським Союзом та British Council Ukraine в партнерстві з Молодіжна платформа та Молодіжний центр “Нові крила”

Як розповів керівник молодіжного центру «Нові крила» Павло Медина, було використано понад 150 балонів фарби. Команда центру “Нові крила” разом з творчим колективом 2RPG CREW працювали над створенням стінопису 5 днів.

Хлопці з команди 2RPG – перші, хто в Нововолинську почали малювати на стінах. Художники розповіли БУГу про нову роботу в місті та пригадали, як започаткували це мистецтво у Нововолинську.




коментарів: 2
  1. Як художників підтримав палац культури? ахаха. порадами і душевною бесідою??))

    Купило місто фарбу, дало фінансування – ось де підтримка. Хлопці взагалі молодці. Не раз приймав участь у ті давні часи за пожежною площею, та в районі технікуму коли проводились фестивалі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер