<

У Нововолинську ввечері намагалися пограбувати жінку з дитиною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 11.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 15

У четвер, 7-го листопада, у Нововолинську на вулиці Стуса, поряд з пологовим відділенням лікарні, о 21:50 на жінку з дитиною напав грабіжник.

Злодій намагався вирвати з рук сумку. Жінка почала голосно кричати та тримати своє майно. Грабіжнику не вдалося завершити свій намір і він втік. У цьому місці погане освітлення, вочевидь не даремно обрав саме його.

Мешканка Нововолинська разом з 4-річною дитиною вийшли з супермаркету “Рідний край” і йшла додому. Чоловік, як помітила жінка, йшов зі сторони магазину “Смарагд”.

Після події зателефонували на “102”. Однак почекавши хвилин 10, поліція не приїхала. Жінка вирішила йти додому, бо була налякана і вона і її маленька дитина.

Високий, дуже худий, одягнений в чорну коротку куртку, в’язану шапку з підворотом, в сірому капюшоні – будьте обережні, якщо побачите підозрілого чоловіка на вулицях міста.

Журнілісти інтернет-видання «БУГ» радять у подібних випадках звертатися у поліцію, навіть наступного дня.

Особа, яка вчинила замах на злочин, несе таку ж кримінальну відповідальність, яка передбачена санкцією відповідної статті Кримінального кодексу України щодо закінченого злочину.

Замахом на злочин є вчинення особою з прямим умислом діяння (дії або бездіяльності), безпосередньо спрямованого на вчинення злочину, якщо при цьому його не було доведено до кінця з причин, що не залежали від її волі.




коментарів: 15
  1. та яка там паліція ) у них все під контролем. От якби побив та дитину викрав то може б тоді приїхали. Бумажки пописати

    • На Поліцію гнати не треба. Вони не бетмени. В кожного вдома сім’я, дитина! І лізти під ніж вони не будуть.

      • Правильно не трогайте Поліцію їм що більше зайнятись нема чим що мають за злочинцями ганяти, а вдруг злочинці озброєні??

  2. То якого …..вони пішли працювати туди , ну розсмішив, це і є їхні обов’язки захищати населення міста

  3. Вони на роботі, ніхто з дому їх не викликає і від дітей не вириває, навпаки – обов‘язок поліції виїхати на виклик! Ай справді, скоро в місті заведеться такий собі бетмен!

  4. Нічого поліція не зробить, як на мене напали , то говорили ,щоб нічого не писати , бо їм не вигідно.

  5. У нас в Новіку є філія партії слуга народа? Хто може знає? Хочу туди поскаржитися на той безлад

  6. невже ще лишились люди які не дружать з реальністю і дійсно вірять в те, що слуги урода щось там хочуть міняти?

  7. У меня на маму возле 8 школы . Двое напали тоже хотели сумку вырвать!! Спускалась к подьезду уже возле дома! И толку у мамы гемотомы по всей голове,лицо всё в садинах. Спасибо молодому человеку который вышел из дома 10. А так и не знаю чем бы это закончилось. А в сумочке лежало каких то 150 гр.

  8. дарую бізнес-ідею. Надпис на одяг. Шось таке :
    “Джентельменам удачі : Я ніщеброд, прошу не напружуватися !”

  9. купуйте єлектрошоки.газові балончики.не шкодуйте на безпеку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер