<

У Нововолинську 18 листопада відбудеться позачергова сесія міськради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:44 | 17.11.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

18-го листопада у Нововолинську відбудеться позачергове сесійне засідання міськради. Як стало відомо, одне з питань винесене на розгляд стосується звернення підприємців до мера міста та до голови обдержадміністрації щодо скасування карантину вихідного дня.

Про це БУГу повідомили депутати міськради.

Як відомо, одне з питань, яке розглядатимуть, це звернення підприємців до очільника міста та до голови Волинської ОДА не вводити в дію рішення Кабінету Міністрів України щодо карантину вихідного дня на території об’єднаної громади Нововолинська.

У зверненні до ще чинного міського голови Віктора Сапожнікова та Юрія Погуляйка йдеться наступне:

“Ми, підприємці міста Нововолинськ, діяльність яких заборонена постановою Кабінету Міністрів стосовно карантину вихідного дня, вважаємо це рішення недоцільним, неправильним та безглуздим, а також таким, що порушує наші Конституційні права (статті 42, 43, 46).

Ми вважаємо, що це негативно позначиться на матеріальному становищі підприємців, що у свою чергу призведе до зменшення надходжень до міського бюджету, збільшенням рівня безробіття, поглиблення соціальної напруги в місті”

Згідно з текстом звернення, підприємці в жодному разі не ігнорують небезпеку розповсюдження коронавірусної хвороби. Вони готові дотримуватись вимог Кабміну, якщо влада забезпечить не вибірковість та дотримання норм усіма, без жодних виключень, та впровадить зрозумілу програму з відшкодування їхніх збитків.

“Також ми готові дотримуватись таких карантинних обмежень, які дійсно сповільнять ріст захворюваності на СOVID.

Зважаючи на те, що постанова Кабінету Міністрів в частині запровадження порушує наші конституційні права, вимагаємо не застосовувати їх на території об’єднаної громади міста Нововолинськ”, – йдеться у зверненні підприємців.

Нагадаємо, 18-го листопада стало відомо, що Верховна Рада не підтримала скасування «карантину вихідного дня».




один коментар
  1. Друге звернення (до голови ВОДА)*, Ю. Погуляйко може не розглядати – немає поштової адреси та імені отримувача. Отак, через ваш страх, влада вас і трахає. І буде це робити ще дуже довго. :))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер