<

[ОНОВЛЕНО] У Нововолинську в новому ТЦР «FORest» побили вікно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:32 | 17.03.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
17
/ коментарі 33

Близько 17:00 17-го березня у Нововолинську розбили панорамне вікно в новому торгівельно-розважальному центрі «FORest».

На місці події затримали двох неповнолітніх хлопців. Викликали поліцію.

Вікно розбили каменем.Очевидці розповідають, що малолітні діти гралися біля закладу.

Сума збитків становить 20 000 гривень. Батьків дітей викликали на місце.

У Нововолинському відділі поліції зазначили, що о 17:16 через лінію 102 надійшло повідомлення від охоронника ТЦР «FORest».

При виїзді сектору реагування партульної поліції було встановлено, що вікно розбив 8-річний неповнолітній.

Мати зобов’язалась відшкодувати завдані збитки в сумі 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, «FORest» відчинився нещодавно. На місці занедбаного кінотеатру постав сучасний комплекс для сімейного дозвілля.




коментарів: 33
  1. Ну щож таке,та мододь дібільна така,інакше не назвеш. В нашому місті нічого не можна робити для людей

  2. Ну що за народ? Тільки збудували і вже нищать, да піди собі вікна вибий ідіот!

  3. Для чого ви завищуєте матеріальні витрати, заміна склопакету обійдеться максимум в 3000-4000 грн. Зверніться на Алюглас.

    • Працюю на алюгласі, тому мушу вам відповітсти… Скло в склопакеті або гартоване яке гаклеєєне на захисту плівку, або гартоване й тримплекс, до того ж скло дзеркальне, розмір біля 4 м²… Плюс до цього врахуйте доставку і заміну…
      Доречі такого скла на алюгласі немає

      • Ну і що ти, кучу букв написав а ціну приблизну не озвучив, хотів тут здивувати когось своїми знаннями, які є види скла?

  4. Якби діти сиділи вдома на карантині , а не по місту гуляли , то такого не було б

  5. Тройний склопакет скло 10,тріплекс наклеяна плівка як в автомобілях що бється на маленькі шматкі,ще наклеяна плівка від сонця.Готовий заплатити 10.000грн можете звертатись

  6. Доброго вечора. Чому одразу зламати 2 руки, а може 8 річна дитина випадково це зробила. На мою думку склопакет в такій будівлі має бути більш надійний.Дякую.

  7. Ви, що всі такі злющі, що прям казните? Тож написано (Діти! Гралися!) Звичайно у свої 8 років повинні вже розуміти, що таке камінь, для чого він, що це не іграшка і що таке скло. Але!!! До чого таке приниження (бидло, дибільні, кончені, поламати руки ноги???) Просто шок!!! Ви ж, як мінімум в три рази старші від них і так висловлюєтесь. Зверніть увагу, що там є батьки, які це все відшкодують це їм можна поспівчувати, що із-за дурості дитини влетіли в яку суму. Так, не приємна ситуація, але це не ваш горе блохер чи реально виродки, які лиш те і роблять, що нищуть. Як на мене висказування саме, що до цієї ситуації завишенні та не людяні. Що-що, а не в цій ситуації камнями закидувати.

    • А як по іншому? Школота вже звикла що їм все дозволено ибо їм нечого не буде бо не повнолітні

      • Дибіле, там написано 8 років?!! 8 нафіг років!!! Ти читати вмієш? Дитина без злого умислу, по своїй глупості це зробила а такі як ти шо сидять в тій шахті і бухають, пишуть тута “руки поламати” і ди поламай ногі своїм побратимам шо по трасі лазять перегороджують дорожній рух за днювку.

      • За таке не казнять та не страчують. Достатньо штрафів.
        Цікаво, що на «п’яне бидло» за кермом якось спокійніше реагують ще й часто без штрафів лишають, хай далі собі розважається!
        »

  8. Батьків оштрафувати на 40 тис карантин введено не для того щоб діти бігали і вікна били !!!!!

    • Якщо ви зараз не бачіте чим займається молодь в своїх12 то спростіть їм майбутнє не каране в 8 і вони підуть по тим же стежкам

  9. Защітнічкі #етожедіточєк під’їхали, ай какая прєлєздь. Правильно: нехай краще гопота росте – аби не гомосєкі бездуховні

  10. Після заплачених збитків можливо батьки краще стануть дбати про те, де їхні діти і що роблять.Шкода вікно, але це можна зробити, а от якби той камінь попав в скроню іншій дитині, це могло мати летальні наслідки.. Тому питання лише до батьків.Чому дитина не на карантині а розгулює і веде себе по-хуліганськи.

    • А деж бути тій дитині?батьки на роботі,дитину не шкода,а вікно вам шкода!там не зрозуміло з якої сторони вхід,він думав що вхід просто і пішов навпролом.

  11. Читаю коментарі і дивуюсь невже в людей які пишуть таку гидоту і ображають словами немає своїх дітей або онуків.Люди будьте добріші. Батьки відшкодують за вчинки своїх дітей не ви

  12. Як ми поведемось з чиєюсь дитиною, так поведуться і з нашою. Як ми дозволимо собі висловлювались про чиюсь дитину, так само можуть сказати і про нашу. А взагалі чужих дітей не буває. Пам’ятаймо про це.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа