<

У Нововолинську судять мешканця Іваничівщини, який відлупцював екс-дружину через аліменти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:14 | 9.01.2019 / Іваничі, Нововолинськ / , /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Мешканця села Павлівка Іваничівського району, який зламав ніс колишній дружині через аліменти, судять у Нововолинському міському суді.

Нагадаємо, що 1-го червня 2018-го року близько 13-ї години техпрацівницю Людмилу Піварчук забрали “швидкою” в лікарню – її побив екс-чоловік, з яким розлучилася 22 роки тому. Від шлюбу у них залишилася спільна дитина.

Інцидент трапився після того, як служби нагадали чоловіку про борги з виплати аліментів. Станом на 31 травня 2018-го року його заборгованість за двома виконавчими провадженнями становила 20346.55 гривень.

Судове засідання у кримінальному провадженні про обвинувачення мешканця Павлівки у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження) в залі Нововолинського міського суду відбулося 5-го жовтня 2018-го року, повідомляє потерпіла.

30-го листопада на справу екс-чоловік Піварчук, його захисник і прокурор не з’явилися. Слухання відклали до 5-го лютого.

“Аліменти теж він не платить, бо кажуть, що не працює. Виконавча служба стягнула з нього за пай 1300 гривень і двічі по 400 гривень проплатив. Оце й все”, – повідомила Людмила Піварчук.

Жінка також вважає, що розгляд справи свідомо затягується. Нагадаємо, що колишній чоловік Піварчук у коментарі “БУГу” пояснив, що причиною побиття стали провокації з її сторони.




коментарів: 3
  1. Через 22 роки згадала про аліменти?! Тут не в аліментах діло, а в тому що людина вирішила бабла на халяву отримати, завдяки таким законам… Це тільки початок, ще не одна буде ходити з побитим фейсом… А чоловікові скажу, якщо ти мужик, а не мудак, і ти впевнений, що це твоя дитина, то треба свою дитину одягати, взувати, і стежити за тим щоб не була голодною, давай все дитині, а не жінці в руки, щоб вона витрачала на себе, чи кормила нових чоловіків… Жінку і шкода, і ні, так як знаю багато випадків, коли жінки на дитячі гроші гуляють по чорному… Можливо ця жінка не така, це особисто моя думка…

    • Якщо чоловік зміг підняти руку на жвнку, то він опустився нижче плінтуса, це вже не чоловік це особ невстановленої статі. А якщо ви його підтримуєте ви такий же як і він…

  2. Людина чи тварина таке зробила потрібно розібратись. Людина яка зробила дитину має піклулватись про неї. Дитина їсти хоче. Це тварина може покінути на виживання.Тваринний світ. Людина має нести відповідальність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер