<

У Нововолинську шукають волонтерів, які допоможуть облаштувати відпочинкову зону в парку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:53 | 28.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 11

Команда Молодіжного центру “Нові крила” разом з Будуємо Україну Разом – БУР проведе відновлення “клітки” в центральному парку Нововолинська (адже взимку там встигли побувати вандали).

Про це йдеться на офіційній сторінці заходу у фейсбуці.

Організатори наголошують, що кожен може стати волонтером і долучитися до реконструкції простору в центральному парку. Потрібні люди з бажанням створити щось нове. Особливо потрібні художники.

“Просимо відгукнутися і тих, то має можливість привести дерев’яні палети – з них хочуть зробити круті речі в самому парку”, – наголошують організатори.

Реєструйтеся можна за посиланням: https://forms.gle/A2x1gHVNLUvHshbC6

По можливості беріть із собою інструменти:
– молотки та викрутки
– віники
– шуруповерти

Уже відомо, що після відновлення клітки у ній проводитимуть літні кінопокази, працюватимуть клуби Суперкниги та англійської мови. Також кожен із Вас матиме можливість організовувати там свої цікаві заходи. Найактивнішим волонтерам обіцяють подарунки.




коментарів: 11
  1. А коли у Нлвоводинську облаштують робочи м!сця для молод!? Молодь треба залучати до роботи! По барам сид!ти вже навчили,шахтар! там не сидят!

    • Ви пропонуєте молодіжним організаціям шукати людям роботу? Не пишіть дурниць, для цього існує центр зайнятості. А людина не безвольний овоч, якщо захоче працювати – знайде роботу навіть без центру зайнятості і буде заробляти. Не працюють тільки фізично здорові але до біса ліниві алкаши, роботи повно та мало хто хоче працювати, більшість думає про кабаки як от “патріот” знизу

    • От чому коли хтось хоче щось зробити знаходяться ті які починають критикувати?Навіщо писати дурниці про роботу.Хто ті місця має створювати-волонтери чи що?Пишите дурню якусь.

  2. Зробить там нормальний кабак, щоб щашличків можна було поїсти, щоб культурно відпочити люди могли.

    • Нормальні люди “культурно відпочивають” і їдять шашлик на природі а не в чотирьох стінах. Краще б молоток з викруткою наготовили на суботу, треба хоч інструментами підтримати молодь, а в кабаку з рюмкою ви нікому нічого доброго не зробите

  3. Та все рівно там хтось покоцає накакає поламає в нас багато бидла молодого яке не будує а ламає) ідея гарна,організаторам респект

    • А що “минулий проект” здох, новий грант потрібно? Хоч сміття за собою потрібно було попробувати.

  4. посидіти з сім”єю в нашому місті є де, а от танцювальний майданчик для молоді або хоча б для людей похилого віку- саме те. або майданчик для роликів влітку, для ковзанів -змимку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер