<

У Нововолинську перед «зебрами» з’явилися попереджувальні написи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:04 | 2.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Перед пішоходними переходами у Нововолинську нанесли попереджувальні малюнки для уважності перехожих. Проект реалізував молодіжний центр “Нові крила” за підтримки патрульної поліції.

На своїй сторінці в фейсбук керівник організації “Нові крила” Павло Медина повідомив, що завдяки небайдужим людям за два дні зібрали 1563 гривень на фарбу.

Частина вулиць тепер має перед “зебрами” знаки на асфальті, що спонукають уважніше переходити дорогу. Планують продовжити почату справу.

“Місто може бути безпечнішим, або коли востаннє ти виймав/ла навушники на перехресті?”, – саме такий месендж хотіли донести організатори та учасники акції до нововолинців.

Команда молодіжного центру “Нові крила” та патрульна поліція Волинської області фарбою, з допомогою металевих трафаретів, нанесли написи та малюнки: “Подивись”, “Візьми дитину за руку”, “Прибери телефон та навушники”.

“Завдяки соціальним інвесторам – мешканцям Нововолинська, які підтримали нашу ініціативу, ми втілили це в життя. Кожному дякуємо. Сподіваємося на свідомость перехожих, які будуть задумуватися над цими знаками і виконувати вказівки.

Друзі, будьте обережні. І пам’ятайте: зберігаємо спокій та змінюємо країну”, – написав Павло.




коментарів: 5
  1. Краще б поліція не графіті займалася а наркоманами та пяними малолітками!

  2. Нас ще у школі вчили, що якщо за сто метрів від зебри по обидві сторони не рухається до тебе авто, тоді можна переходити… А бачу, натомість, що часто пішоходів цікавлять виключно їхні Права, а обов’язки то таке.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця