<

У Нововолинську п’ятеро людей отруїлися чадним газом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:29 | 30.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

30-го вересня, зранку медикам надійшло повідомлення на 103 від мешканців однієї з квартир багатоповерхівки, що неподалік суду у Нововолинську.

Люди скаржилися на погане самопочуття. У цей час в квартирі перебувало п’ятеро осіб.

На місце виїхали медики та поліція, а згодом і газовики, адже виявилося, що причиною поганого самопочуття мешканців і гостей квартири стало отруєння чадним газом.

Як розповів очільник нововолинської поліції Сергій Галащук, при виїзді слідчо-оперативної групи було встановлено, що була неналежно затягнута труба витяжки в димохід.

Ввечері 29-го вересня в оселі стало прохолодно, тому вирішили запалити котел.

“Фельдшери також хапнули чадного газу і отримали отруєння. На даний момент всі живі і здорові, проходять медичне обстеження “, – розповів Галащук.

Читайте більше подробиць про цей випадок у матеріалі: Отруєння чадним газом у Нововолинську: серед постраждалих троє медиків, одна жінка в реанімації




коментарів: 4
  1. Скільки вже таких випадків!!!! Газовщики і ЖЕКовціповинні ПОСТІЙНО перевіряти витяжки, канали, димоходи! Люди страждають із-за халатного відношення.

  2. Хтось з Володимира писав ,чому не легалізують встановлення котлів в багатоповерхівках ,а тому що не димовентканали давно вичерпали свій ресурс і розсохлись і вивітрились ,а якщо встановлять котли ,то цілі під’їзди модуть постраждати від чадного газу і не допоможуть ніякі перевірки .

  3. Rei нагнав жуті. Ти бачив хоч раз, куди виходить витяжка з котлів? Зимою пройдешся біля будинків з автономним опаленням, побачиш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер