<

У Нововолинську п’яний водій в’їхав у дерево біля АТБ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 29.01.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ коментарів 7

26-го січня у Нововолинську на 15-му мікрорайоні поблизу магазину «АТБ» сталася ДТП. Водій врізався в дерево та був госпіталізований в лікарню.

Про це повідомив т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський.

В чергову частину надійшло повідомлення від лікаря про те, що на 15-му мікрорайоні автомобіль Volvo в’їхав у дерево.

Водій отримав тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та рвану рану волосяної частини голови. Чоловіка госпіталізували у хірургічне відділення Нововолинської центральної міської лікарні для спостереження.

Працівниками патрульної поліції Нововолинського ВП на водія складено протоколи по статті 130 КУпАП( Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) та по статті 124 КУпАП( Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна).




коментарів: 7
  1. Может должно быть для таких граждан так:
    1. Штраф или лишение прав или срок;
    2.Лечение 100% за счёт пьяни, койка в больнице посуточно, питание посуточно, все процедуры, начиная от осмотра и до выписки, работа врачей, среднего и младшего персонала и, конечно, лекарства – за счёт этой сволочи, а не за счёт налогов работяг.
    Тогда может дойдёт.
    И, да, если эта сволочь читает это, то знай, что ты сволочь!

  2. Незрозуміло чому на сайті дозволяють писати коментарі на якійсь дикунський мові.Зрозуміло б було,якщо на англійській,або польській мові.Шкода.

    • Юрець, ану напиши свій коментар ще на англійській і польській.
      Хочу побачити чи ти балабол чи чогось вартуєш!

    • Що страшного в тому, коли людина спілкується мовою, котрою їй зручніше, якщо ви її розумієте? Дикий край якийсь, чесне слово. Так усі тягнуться до тієї Європи, але багато хто навіть елементарної культури притримуватись не хоче. У тій же Польщі майже усі будуть мовчки намагатися вас зрозуміти і відповісти зрозумілими для вас словами, а не торочитимуть, який ви поганий, бо говорите на якійсь “дикій для них мові”. Промовчу вже про англомовну частину. “В чужому оці скалку замічу, в своєму колоди не побачу” — це саме те, що опише подібний підхід. Не в ту сторону думаєте, Пане!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця