<

Били вікна та різали шини автомобіля: у Нововолинську дебоширила компанія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:47 | 4.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 7

30-го серпня ввечері у Нововолинську компанія з 5-ти чоловік в присутності патрульних потрощила свій автомобіль.

У Нововолинському відділі поліції повідомили, що група реагування патрульної поліції виявила автомобіль Opel Vectrа з невідповідністю номерних знаків. Водій відмовився пред’явити документи на автівку.

Після повторної вимоги надати документи у знак протесту чоловіки почали різати шини та бити вікна своєї машини. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

За хуліганські дії в громадському місці до ЄРДР внесені відомості за ч. 4 ст.296 КК України. Вирішується питання про пред’явлення підозри.

Автомобіль забрали на штрафмайданчик.




коментарів: 7
  1. Нехай поліцаї нададуть відео з нагрудних камер, де видно хто бив автомобіль. Бо щось не сходиться – чоловіки, напевно, не нігтями різали шини, а холодною зброєю. Якщо так, то чому їх одразу не затримали. І чому менти одразу не припинили хуліганські дії. Невже, основна функція поліцаїв – спостереження за вчиненням правопорушень…

  2. молодці пацани ! респект . а ці , з двома відсотками довіри суспільста , хай перестануть брати хабарі .

    • я на тебе гляну, як ці молодці пацани домахаються до тебе на вулиці, і кого з якими відсотками ти будеш кликати на допомогу.
      бо ці відбиті чечлени і бріта разом з ними взагалі розпоясалися, ловити їх по одному і ламати щелепу, хай з місяць-два пососуть.

  3. Машину забрали напів легально бо зараз є дірка в законі.а ті хто їздять на сестричках можна взагалі забрати авто і предявити підробку документів це вже кримінал.і зловживання службовим становищем

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок