<

У Нововолинську ДТП: постраждали діти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:03 | 21.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
22
/ коментарів 8

21-го вересня близько 20-ої години біля АЗС «ANP» на вулиці Луцькій у Нововолинську сталася ДТП.

Зіткнулися «ВАЗ» та мінівен «Volkswagen». У результаті ДТП постраждали водії «ВАЗ» та пасажири, серед яких були діти. Їх з місця події госпіталізувати у лікарню.

Як розповідає Nvip, «ВАЗ» повертав на перехресті в напрямку м’ясокомбінату і не пропустив «Volkswagen», який рухався по головній дорозі зі сторони Володимира-Волинського.

На місці події працювала поліція.

Зазначимо, що 19-го вересня на цій же дорозі в Нововолинську трапилася смертельна ДТП.




коментарів: 8
  1. мабуть найжахливіша вулиця міста в плані дорожнього руху. Їздять більше 100км/год як по автобану і навіть не приторможують перед переходом, а переходи не регульовані. В світлий час доби страшно там ходити, а в темний… не дай Боже опинитись не на тій стороні.

  2. Та там треба щось ставити живу неподалік пару років назад 2 баб збило теж ввечері або нормальне освітлення або радар хай лапає тих камікадзе

  3. В плані камікадзе? Алкаші за рульом вот реальна проблема хрон на жигулях стоячи на зустрічній полосі пропускав лісапедуна!!! Якого більше ніхто не бачив!!!

  4. “лежачи” поліцейські біля кожної зупинки та переходу починаючи від заводу СТО до заправки ОККО… на швидкості 50 колеса не відлетять, а літакам колеса не потрібні.

  5. Так зробіть кругом поліцейські лежачі,або перекопайте дороги,як варіант штрафувати не тільки водіів а і пішоходів:за розмовляння по тф під час переходу по зебрі,за вистрибування під авто ,не оцинив ситуацію,за привольне прогулювання по пішоходному переході,за навушники і т.д….щось останнім часом почав примічати що напевно 1відсоток має світловідбиваючий елемент на одязі,а це необхідно в темний час…

  6. Водій за кермом ВАЗ був п’яний , згадуеться про постраждалих та дітей тількі в Жигулі але також діти були присутні в мінівені постраждали пасажири

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер