<

У Благодатному має з‘явитися ЦНАП: нововолинські чиновники закидають голові селища затягування справи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 25.12.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
10
/ 1 коментар

24-го грудня на сесії Нововолинської міської ради повідомили про створення в селищі Благодатне центру надання адміністративних послуг. Заступник мера заявив, що перешкоджає швидшому процесу його появи селищний голова Благодатного Олександр Топорівський.

Програма для створення ЦНАПу передбачає співфінансування міської та селищної ради 50 на 50 відсотків. Повна вартість прєкту складає 438 тисяч гривень.

Депутати Нововолинської міської ради проголосували за рішення гарантувати до 25-го лютого виділити 50 відсотків необхідної суми для відкриття ЦНАПу при наявності вільного залишку коштів у міському бюджеті та готової проектно-кошторисної документації.

На сесії заступник міського голови Андрій Сторонський повідомив, що відбувається затягування створення проекту зі сторони селищного голови.

“Шкода людей селища, які можуть мати центр надання адмінпослуг, але можуть його не отримати через халатність. На жаль, ним (ред. – Топорівським) не була підготовлена вчасно проектно-кошторисна документація. На сесії, яка відбулась в Благодатному 16-го грудня, також не передбачено співфінансування на створення ЦНАПу. “, – говорить Сторонський.

Селищний голова у коментарі БУГу зазначив, що проектно-кошторисна документація вже готова.

“Ніякого затягування з нашої сторони немає. Селищна рада виконала всі умови програми “U-LEAD з Європою”, а тому продовжуватиме участь у проекті.

Документація в електронному вигляді готова вже давно, 24-го грудня друковану нам відправили поштою. А електронну копію зведеного кошторису міський голова отримав напередодні сесії.

На створення ЦНАПу депутати селищної ради передбачили кошти в бюджеті Благодатного на 2020 рік, на відміну від міста”, – говорить Топорівський.

Розмістити центр надання адміністративних послуг планують в приміщені Благодатної селищної ради.




один коментар
  1. Я за створення ЦНАП але щоб він не був такий як у Нововолинську. Сам мав випадок скористуватися послугами даного закладу. За робочим місцем незастав нікого прийшлося гукати. Послуги сказати що надають це буде неправильно. Тільки людей фудболять по кабінетах . Надіюся що молодий перспективний голова такого не допустить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця