<

Ціна життя – 70 000 гривень. Чоловіку з Нововолинська потрібна операція на серці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:21 | 25.02.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
26
/ 1 коментар

48-річний житель Нововолинська Руслан Мокренський потребує заміни серцевого клапану. Чоловіку необхідна фінансова допомога, на операцію йому не вистачає 70 тисяч гривень.

Русланові лікарі поставили діагноз дилатаційна кардіоміопатія, фібриляція передсердь постійної форми.

Проблеми з серцем в чоловіка почалися близько двох років тому. Спочатку доймала задишка, потім почалися напади, останній стався у лютому. Впродовж декількох днів Руслан боровся за життя у реанімаційному відділенні Нововолинської лікарні.

Єдиний порятунок для чоловіка – заміна серцевого клапану. Вартість оперативного втручання складає 120 тисяч гривень. Чоловіку вдалося зібрати 50 тисяч гривень, необхідно – 70 тисяч гривень.

Руслан раніше працював у Нововолинській шахті №9, з 2019-го року перебуває на пенсії по інвалідності. Самостійно знайти необхідну суму чоловік не може і на рідних в Руслана – жодної надії, тому він звертається про допомогу до небайдужих.

“Моя дружина померла, з близьких тільки тато, але він старенький і проживає в другому місті. Іншого виходу, окрім операції, у мене немає. Тому потрібно якнайшвидше зібрати потрібну суму”, – говорить Руслан.

Усі, хто має змогу фінансово допомогти чоловіку, можуть переказати кошти на карту ОщадБанку:

5167 8032 0628 4262 – Руслан Мокренський.




один коментар
  1. Всі,кому Руслан робив опалення,чи інші зварювальні роботи давайте допоможемо хлопцю,він того вартий,спеціаліст ,яких мало!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер