<

[ОНОВЛЕНО] Центральна вулиця Нововолинська понищена вандалами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 4.12.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 56

3-го грудня, ввечері, група вандалів з 10-15 осіб прогулювалася центром міста і нищила рекламні щити та вуличні ліхтарі.

Зі слів очевидців патрулів поліції в центрі міста на той час не було.

Нововолинці обурено і жваво почали обговорювати у соцмережі нічні витівки молодиків,  а також висловлювали свої незадоволення діями поліції.

“Коли вже припиниться ці “безпрідєли” у нашому місті, коли поліція буде працювати, а ці організми відповідатимуть за свої бидлячі вчинки” – пишуть користувачі.

bezyimyannyij

“На центральній вулиці майже кожен магазин чи кафе облаштований камерою спостереження, якщо наші поліціянти не звернуться до власників і не притягнуть цих “людей” до відповідальності і їх батьків, якщо вони неповнолітні, то реформа була лише паперова”, – додають в коментарях.

Ось такі коментарі з’являються під публікацією в соцмережі

k2j
aftsfaf
golepo6b1ko
rjgj-8jlgs8
mebfust1sbq
r3ybewrkvfe




коментарів: 56
  1. НІКОГО НЕ ЗНАЙДУТЬ! І як завжди скажуть “а ми шукаємо”… Правду кажуть камерами там всіяно передивися всі відео і затримай.

    • як суспільство ставиться до поліції, так і поліція до суспільства… їм шо, більше всіх треба ? вони теж все памьятають..

      • Ну ніфіга собі! Робота в них така, порядок підтримувати, їм за це з наших податків зарплату платять, якщо вони не виконують свої обовязки то навіщо їх утримувати дармоїдів таких.

        • То давайте всю поліцію розженем…. будемо самі патрулювати… Одного разу в моєї знайомої в день біля Вопака сумку вирвали, то не один мужик не побіг за наріком… А тільки кричали шо міліція нічого не робить… Та хоть би хтось з мужиків побіг і ноги переламав йому!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. що далі? а далі всі на наступних виборах підуть і дружно проголосують за Сапоженьку, а що? “…а ми тут ні прі чьом, а ми тут ні прі чьом, вобщє нє понімаєм, не знаєм шо по чьом…” Привіт місцевій владі, яка довела своїми діями(читай бездіяльністю) до цього. Реформа поліції? а що у нас є патрульна поліція? а фіг вам, у нас з реформи тільки зміна назви відбулася і часткова зміна кадрів…

  3. Треба просити викласти з камер відео в інтернет , тоді всі допоможуть швидше най ти цих виродків

  4. Я ж і кажу, що після майдану стало веселіше жити. Революція гідності -в дії! Ха-ха-ха!

    • до чого тут нововолинське бидло до майдану? забули як вони перекривали дорогу нацгвардії, коли ті піймали кількох наркоманів? причому це в більшості бидлота з технікума та пту.

      • Я ж не про відношення когось до майдану! Я про те, що після майдану стало жити веселіше в Україні. Читати інтернет після революції гідності стало цікавіше-багато кримінальної хроніки.

  5. Якого дідька! Час від часу у Нововолинську таке відбувається, і доволі таки регулярно. Як це не було поліції? Чому мешканці на бульварі Шевченка не зателефонували на 102? Або, чому врешті-решт самі не вийшли та не віддубасили вандалів? Вони що, лягли спати 20-00 і заснули летаргічним сном до ранку? Тут, на мою думку, у мізках членів територіальної громади міста сидить “совковий” переляк і “вождизм” сталінського зразка. Та надія, що хтось зробитиь це все за них. Ви, люди, колись всере***сь зі страху за свої власні шкури.

    • Пане Анатолю, а чого ж тоді ви самі не зателефонували або віддубасили вандалів? Хоча зателефонувати ви могли би при бажанні, а ось віддубасити, то ви вже і за великим вашим бажанням не змогли би. Не та ваша фізична кондиція!

      • всі, хто побачить жось подібне мусить телефонувати Анатолю, а він вже зробить все як треба, бо він вже совка з себе вижив, і переляку не мае. Залишаеться в цьому переконатися. Слава Анатолю !

  6. Я не вірю , що в нашому місті де один одного в лице знає , не можна знайти 20 гоблінів .Які таке начудили , крім того , що вони тормозили маршрутки і таксі , тоїсть їхні мерзотні фейси бачили добре , а далі хоч одного і пальці в двері

    • А може причина зовсім і не в “гоблінах” Кінець року ,а бютжетні кошти повністю ще не освоєні… шукати треба замовників,адже переважна більшість “гоблінів” навіть і не підозрюють хто ними маніпулює…

    • дуже дивно відпочиває у “бобрах”,його плакати і обійстя ,яке знаходиться поруч погрому, ніхто не чіпає… Видно чималий авторитет має серед погромщиків.

    • дуже дивно відпочиває у “бобрах”,його плакати і обійстя ,яке знаходиться поруч погрому, ніхто не чіпає… Видно чималий авторитет має серед погромщиків. Камери не бачать поліція не чує…
      Шахтарі,які тількино зібралися йти до воріт мера,то вже вся поліція стояла на ногах,а “тітушки” виглядали з-за углів ,чекаючи прихід шахтарів.

  7. Був там і бачив цю компашку. Нас стояло п’ятеро, у двох є зареєстровані травмати, всі УБД, які пройшли багато. Могли б затримати всіх.
    Але вирішили не втручатись через менталітет нашого суспільства: тому що сьогодні б коментарі були іншого характеру. Типу “вони ж малолєткі, нікого ж не вбили, а ви їх так жорстоко…” і т.д.
    Ще з весни 2014р. зрозумів що “творячи добро” можна полатитись в нашій країні. Один мій побратим сидить за побиття сєпара, багатьох судили за неправомірні на “вашу” думку дії.
    Тому якось і вирішили: діяти будемо тоді, коли це буде загрожувати житяям нам або нашим рідним.
    Удачі, будьте толерантними і далі…

    • Сміливо . Не думали, що просто якби ви всі УБД підійшли і просто порозмовляли з “малолєтками” і вандалізм би закінчився . Краще б не писали , а то люди можуть подумати що хлопці УВД з травматами злякалися хуліганів , чи стали зовсім байдужі , в слідуючий раз вам вікна чи авто будуть бити і так само хтось буде дивитись в інший бік.

      • Злякались?))
        Ну це твоя думка.
        Як на мене, то суспільство, крім військових, поділилось на 4 категорії: сєпари, ті що сосали ( нейтральні)
        і є справді люди… але є ще й диванникики(не знаю: до другої чи четвертои групи тебе віднести).
        Ми в 14-15р.р. пішли добровільно Туди щоб ти далі продовжувало сосати(як на мене друга група тобі біль личить), й повернулись через дембель чи поранення. Й не тобі судити про нашу хоробрісь.
        Ще раз повторю, для недорозвинених які не зрозуміли.
        Нам було трішки ніяково, але ВСЕРІВНО.
        Гуляло як на мене близько 100 людей, нікому на ум не прийшло викликати мусарку.
        Ми були в цій ситуції ОБСЄ, так що ідіть на…

        • Взагалі то я писав -“люди можуть подумати що хлопці УВД з травматами злякалися хуліганів , чи стали зовсім байдужі” , так що читай уважніше .
          Ваша поведінка , і вихваляння що ви УБД і нічого не робили , коли хулігани крушили місто-а потім виставлення це на показ -трошки дивна. А хамити не потрібно – словесне геройство показувати треба не тут і не зараз.

          • Так, стали байдужі до вас…
            Отже поки не виправитесь “ви”…

      • хто всрався і винен УБД. а ви сволото де є.винен сапог і ко. а всі дивляться і язик в жопу заткали. мало вломили .шо маршрутки пусті були.

  8. Мої друзі кажуть що коли був погром повз проїзжала машина поліції, але спокійно поїхала далі також в соцмережах є стаття про двох імовірних учасників вандалізму Максим Фесюра
    27 грудня 2001 р.
    https://vk.com/id192899766

    Кіріл Туманов
    https://vk.com/id_kiril_tyman

    які в коментарях сміються з цього а в одного є викладені фотографії з того дійства. Сором всій поліції міста якій вже на блюді принесли фотографії імена хуліганів-вандалів, а поліція не чого не зробить

    • буде штраф дуже великий, та компенчація їм а якщо не достигли вони 14 річного віку їхнім батькам

      • да нашим мусарам (вибачте, поліцейським) до одного місця це. що люди які розпивають по ночам алкоголь, що наркомани. я вже не кажу про гральні автомати, які чудово називаються “комп’ютерні клуби 24 на 7”. вони нічого не бачать і нічого не знають. в них девіз такий – коли вб’ють, тоді дзвоніть.

  9. Пропоную вимагати від поліції публічного звіту по цій справі… Громадськість має знати своїх “хероїв” і громадські роботи або покарання має бути ощвучене, щоб цю справу не замнули.

  10. Батькам теж пальці в двері,що таких дибілів виховали.Я б своїх прибила б,якщо б взнала,що то воно.

  11. Ось навіть по скриншотам видно хто там участь брав в погромі міста. Є навіть їхні сторінки в коментарях, поліція як ви зреагуєте на цю справу?

  12. Додаємо дану інформацію про цього Кирила і Максима міліції і хай стягують з них свідчення і хай платять

  13. шановні батьки цих деградантів, яких ви виховали баластом та “відбросом” нації.Якщо їм поламають ніженьки та рученьки під час іншого їхнього виходу, не плачте великими сльозами та не давіть на жалість.Це не допоможе.Є інформація що вони на протязі трьох діб тероризували людей по вечорам у будинках біля ресорану шахтар.І деяким людям вибили вікна.

  14. Боже реально діти…що ж іх там виводити на чисту воду!..це ж не серійні вбивці. Допитати.Наказати! Щоб іх однолітки і не вздумали такого повторювати! І штраф.щоб мати з батьком відпороли добре.Жах!Мало того що і так боімося наркоманів і бандитів у місті..що іх хоч греблю гати, то ще і малоліток маєм боятися???!!! Влада роби щось!!!

    • “Влада робіть щось”… Влада робить ,окремі з погромщиків з часом стануть депутатами,на інших позаписують бані ,та інше вдеребанене комунальне майно. І стануть вони “авторитетними ” громадськими активістами.

      • хто всрався і винен УБД. а ви сволото де є.винен сапог і ко. а всі дивляться і язик в жопу заткали. мало вломили .шо маршрутки пусті були

    • А батьки в Італії,або простоюють у чергах на таможнях,або перекривають міжнародні траси . А діти “виховуються” у пришкільних генделиках ,у наркоманських точках та зомбуються ігровими автоматами.А це все серйозний і кришований бізнес,якого рушити дуже не вигідно,надто великі прибутки дає у нововолинську,небось 1-ше місце по області і не тільки….

  15. Нам треба за всяку ціну притягнути цих “доморощених вилупків” до відповідальності.

  16. Як далі жити в цьому місті будуть мої діти? І діти кожного з нас? Що виросте з цих «моральних калік», які будуть гопстопити все підряд… бо вони зграя… А Вітя на СТН піариться, аж тошно… Розумні люди всі виїжджають подалі звідси… Така правда. Будували та якось не будується… тут те світле майбутнє

  17. Шановні! Вже четверо затримані і були на допросі в присутності батьків-трьох неповнолітні,одному 18.Сума збитків встановлена-більше 6тис.грн.чомусь на Нововолинському радарі вже є інфа від заступника нач.поліції,а на бузі немає.

  18. дІДЕ СКОРО ДО…ХЛОПЦІ З ПОЛІЦІЇ НАПИШУТЬ РАПОРТИ ТІ ШО ЗАРАЗ ПРАЦЮЮТЬ(виконуючи роботу за пятьох)… І МИ САМІ ПОЧНЕМО ПАТРУЛЮВАТИ ВІД БЕЗВИХОДІ….БО ЗА 4 ТИС, НЕ 8, НЕ 12 ТИС ГРН. НІХТО ПІД НОЖА ТА КУЛЮ ЛІЗТИ НЕ БУДЕ….МАЄМО ТЕ ЩО МАЄМО…РЕФОРМИ В ДІЇ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок