<

Поліція Нововолинська відкрила кримінальну справу щодо службової недбалості під час ремонту стадіону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:23 | 24.09.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
30
/ коментарі 3

Поліція Нововолинська відкрила кримінальну справу щодо службової недбалості посадових осіб, які прийняли та підписали без перевірки акти виконаних будівельних робіт на СОК «Шахтар» у Нововолинську.

Про це йдеться в ухвалі Нововолинського суду від 21-го вересня.

Нагадаємо, 30-го серпня у Нововолинську урочисто відкрили оновлений стадіон, та того ж дня мешканці міста зняли відео, на якому видно, як розвалюється нещодавно покладена бруківка.

Через декілька днів фірма-підрядник недоліки виправила.

Після звернення Гузя до правоохоронних органів розпочали перевірку.

В ухвалі йдеться, що надійшло клопотання від заступника начальника Нововолинського ВП про проведення огляду місцевості за матеріалами досудового розслідування.

В обґрунтування клопотання посилається на те, що здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.367 КК України(Службова недбалість).

Слідчий зазначає, що посадові особи виконавчого комітету Нововолинської міської ради внаслідок службової недбалості, тобто внаслідок неналежного виконання своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, не вжили заходів щодо перевірки відповідність фактичним обсягам та вартості виконання робіт з капітального ремонту трибун та бігових доріжок стадіону СОК «Шахтар», що на пр. Перемоги, 5 у м. Нововолинську.

Внаслідок чого попри штучне завищення обсягів і вартості вказаних робіт, посадові особи прийняли та підписала без перевірки акти приймання виконаних будівельних робіт, що призвело до завищення вартості виконаних робіт внаслідок чого територіальній громаді міста Нововолинська спричинено істотну шкоду.

Підставою для внесення відомостей до ЄРДР стало звернення Народного депутата України Ігоря Гузя про проведення перевірки використання коштів, які спрямовувалися на капітальний ремонт стадіону.

У клопотанні слідчий посилається на те, що в матеріалах кримінального провадження містяться данні, які вказують на порушення державних норм та стандартів під час проведення вказаних будівельних робіт у тому числі і фактів провалів укладеної бруківки.

Слідчий вказує, що з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення, вилучення речей і документів, які мають значення для кримінального провадження та подальшого проведення судових експертиз виникла необхідність в проведенні огляду за вищевказаною адресою.

Суд задовольнив клопотання та надав дозвіл на проведення огляду території, земельних ділянок, приміщень та споруд спортивного оздоровчого комплексу «Шахтар» із метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення, вилучення речей і документів, які мають значення для кримінального провадження.




коментарів: 3
    • Це можна легко перевірити за допомогою платформ типу “Прозоро”.
      Чула, що Цаан Юхим. Він доречі займався ремонтом фортеці в парку і там теж були ” недбалості”.

  1. Та не може такого бути. Наше кохане ТТІ ціле літо показувало майже кожен тиждень, як сам Сапожніков ходив контролювати хід робіт і завжди був задоволений їх високою якістю! То наклеп політичних конкурентів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер