<

Суд Бідзюри у Нововолинську не відбувся. Захворів суддя Ушаков

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:00 | 7.09.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
11
/ коментарів 7

8-го серпня Анатолієм Бідзюрою був поданий адміністративний позов до Нововолинського міського суду на мера Нововолинська Сапожнікова, його заступника Сторонського та Нововолинську міську раду. Засідання суду, що мало відбутися 7-го вересня, раптово відмінили через хворобу судді.

Анатолій Бідзюра вимагає скасувати пункт 3 рішення Нововолинської міської ради № 2\5 від 12.11. 2015 року у наступній редакції: «Затвердити першим заступником міського голови і членом виконкому секретаря міської ради Сторонського Андрія Мироновича. Об’єднати у штатному розписі посади секретаря міської ради і першого заступника міського голови в одну посаду перший заступник міського голови, секретар міської ради».

Незаконне суміщення двох посад – “перший заступник міського голови, секретар міської ради”, – категорично заборонено Статтею  50, Розділу 5 «Закону про місцеве самоврядування в Україні». На думку  Бідзюри, такі дії нововолинського міського голови є перевищенням влади та зловживанням посадовим становищем.

Як стало відомо судове засідання, на якому мали розглядати це питання, відклали через хворобу судді Ушакова. Про це заявника повідомили перед засіданням. Зі слів Анатолія Бідзюри, його захисник попереджував про те, що можливі неочікувані зміни та повороти. Він підозрює, що це затягування справи.




коментарів: 7
  1. Так з переляку і вмерти можна , не те що захворіти , я так зрозумі то пан Бідзюра фізично хоче знищити судову систему, така собі люстрація

    • Може їм якийсь дачний масив на р.Західний Буг підкинути, там так багато закинутих дачних ділянок, мали б “орли” чим зайнятись.

  2. Прошу пробачення у всіх нововолинців, які сьогодні прийшли і у тих, які не прийшли на судове засідання у справі “Бідзюра проти Нововолинської міської ради”, яке мало відбутися сьогодні, о 15-оо год. 7 вересня 2016 року у Нововолинському міському суді. По незалежних від мене причинах воно не не відбудеться – суддя ліг на стаціонарне лікування у ЦМЛ. Я готовий до розгляду справи по незаконному суміщенню двох посад першим заступником нововолинського міського голови-секретарем міськради Андрієм Сторонським, у будь-який зручний для місцевої влади та суддів час. Про наступну дату, попередньо повідомлю обов’язково. Із повагою.

    • Нічого, пане Анатолю. Був під судом сьогодні, буду і коли треба буде. Тільки ви, будь ласочка, про дату та час повідомити не забудьтеся

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа