<

Студента з Нововолинська судили за крадіжку пляшки коньяку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 6.07.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 5

Студент 1 курсу ДНЗ «Нововолинський ЦПТО» викрав із місцевого супермаркету «АТБ» пляшку коньяку. За це суд призначив йому покарання – штраф.

Про це йдеться в постанові Нововолинського міського суду від 26-го червня.

Так, 14-го грудня 2019 року, перебуваючи у приміщені нововолинського магазину ТзОВ «АТБ-Маркет» «Продукти-1185» на проспекті Дружби, 6-А, хлопець викрав з полиці з алкогольними напоями коньяк «Метаха» об`ємом 0,5 л, вартістю 294,63 гривень.  

Пізніше проти нововолинця порушили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України. (Крадіжка).  

26-го червня 2020 року між представником потерпілого ТзОВ «АТБ-маркет» та обвинуваченим було укладено угоду про примирення, за якою останній повністю визнав винуватість у вчиненні злочину, що йому інкримінується.

Згідно угоди зловмисник, завдану ним матеріальну шкоду, відшкодував супермаркету повністю. А також обидві сторони погодились на покарання у вигляді штрафу.

В результаті суд затвердив угоду про примирення, визнав чоловіка винним та призначив йому покарання – 850 гривень штрафу.




коментарів: 5
  1. Угода це як?разом зі сторожем розпили коньяк?а й да студент!дешеве пойло не вкрав,з малку вчиться,що покраще хапанути,будущій Чінуша:))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер